Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

probleme aygo

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Ma deranjeaza claxonul de pe volan ca e prea sensibil.
    Ma trezesc claxonand!
    )

    Comment


    • #32
      Mihai,asa te faci remarctat in trafic!Am glumit.

      Comment


      • #33
        Ti-ai montat alarma pe masina Mihai?Au accepta cei de la Toyota alarma cu care ai mers la ei?Ce marca ai luat?

        Comment


        • #34
          Mi-am montat-o singur. Este o alarma THOR. Am stat 2 saptamani la parintii mei in Ocna Mures si nu am mai trecut prin Oradea (unde locuiesc). La Ocna Mures nu exista reprezentanta Toyota

          Dupa ce am montat-o, a doua zi dimineata masina nu a mai vrut sa porneasca, nu mai invartea electromotorul pentru ca bateria avea putin curent. Am pus redresorul pe baterie 3 minute si a luat-o. Sper sa fie din cauza ca am folosit inchiderea centralizata si alarma in timpul montarii mai ales pana am gasit firele care comanda inchiderea centralizata. Bateria fiind foarte mica e normal ca nu poti sa o exploatezi prea mult daca motorul e oprit.
          Este a doua oara cand raman fara baterie, prima data, intr-o dimineata s-a intamplat la fel si atunci am descoperit ca borna (-) a bateriei nu era stransa bine si din aceasta cauza facea contact imperfect si nu incarca bine.
          Pentru instalarea alarmei modificari:
          > 2 gauri, pentru a fixa sirena intr-un loc unde nu se vede si nu se poate ajunge la ea decat daca dai jos toata bara fata.
          > Unitatea centrala a alarmei am fixat-o cu scotch dublu adeziv (fara nici o gaura-surub)
          > Am desfacut izolatia pe 2 fire de la inchiderea centralizata (pe o suprafata de 0.5cm) si acelasi lucru pentru firul de la intrerupatorul usii care comanda aprinderea plafonierei. DECI NU AM TAIAT NICI UN FIR!
          > Senzorul de soc l-am fixat tot cu scotch dublu adeziv.




          Mai am nevoie de niste intrerupatoare de usi (am rugat pe cei de la Oradea cand am fost la revizia de 1000km sa-mi spuna daca pot sa-mi aduca si care e pretul, dar nu m-au mai sunat).
          Poate gasesc o Toyota lovita de la cere sa le iau.

          Comment


          • #35
            Bravo Mihai,esti MESERIAS!Incearca la un magazin DACIA ca ei au niste intrerupatoare pentru usi.Eu de acolo am luat pentru Tico si rezista si dupa 4 ani.Este ciudata pana de curent despre care spui dar poate nu se va mai repeta.Ce capacitate are acumulatorul tau de se descarca asa de repede?

            Comment


            • #36
              Multumesc! N-a fost mare lucru, cel mai mult mi-a luat pana am gasit locurile optime pentru instalarea componentelor alarmei. Daca o duceam la un specialist sunt sigur ca o gaurea fara mila si nu le punea ca mine.

              Acumulatorul meu are 300A, altceva nu scrie pe el.
              Prefer intrerupatoarele originale. In dreapta fata, la usa, este facuta gaura si filetul pentru intrerupatorul original. La un specialist in montarea alarmelor am gasit intrerupatoare care sunt mai mici in diametru decat cele toyota si pe langa ele se vede gaura. Urat!

              Comment


              • #37
                Da stiu ca tii la masina frate!Sper sa ai noroc sa gasesti repede intrerupatoare originale.Vezi in Manualul de Utilizare ce capacitate are acumularorul tau ca nu are cum sa fie de 300A.Ar fi cat motorul!Te salut si ne mai auzim.

                Comment


                • #38
                  300 A este curentul de soc (pornire), capacitatea este in Ah, si e trecuta si ea pe acumulator.
                  Toyota Avensis 1.8 VVT-i

                  Comment


                  • #39
                    Pe baterie nu scrie decat 300A!
                    Probabil din considerente economice!
                    :P

                    Comment


                    • #40
                      Vai, dar puteam sa imi iau beamve din 2001 cu 150 de mii de km la bord. NOT!
                      Nu ma rup in figuri, conduc ce imi place, nu am nevoie de masina mare sa ma dau smecher. Aygo rules
                      A, si stergatoru ala e o mare porcarie. Si faptu ca ploua in portbagaj daca il deschizi pe ploaie. Si faptu ca daca ma opreste politia raman fara talon.
                      Dar in rest... jos palaria.
                      Last edited by Venom; 04-16-2008, 14:07 PM.
                      Toyota Aygo+ 1.0 VVT-i | Honda S2000 2.0 VTEC

                      Comment


                      • #41
                        Dan,am printat NML 021 si am sa tin foile in masina.Am sa va spun ce fata are sa faca primul militian cu care voi discuta despre asta,numai daca va fi nevoie.Oricum,raman dator cu o bere,chiar si fara alcool!Recomand celor ce viziteaza acest forum sa-si insuseasca aceste lucruri pentru uzul personal.Ne mai auzim!Il salut si pe Mihai!

                        Comment


                        • #42
                          va rog descarcati aceste documente cititi si va rog gata cu offtopicul...

                          Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

                          Comment


                          • #43
                            Well am rezlvat cu stergatorul spate. L-am schimbat. Pus unul mai mare. Acum sterge bine, si per total, mult mai mult ca inainte Deci nu mai am ca problema stergatoru spate :P
                            Toyota Aygo+ 1.0 VVT-i | Honda S2000 2.0 VTEC

                            Comment


                            • #44
                              Originally posted by Venom View Post
                              Well am rezlvat cu stergatorul spate. L-am schimbat. Pus unul mai mare. Acum sterge bine, si per total, mult mai mult ca inainte Deci nu mai am ca problema stergatoru spate :P

                              Cu cati cm e mai lung? E de la alta masina?

                              Comment


                              • #45
                                Cel nou e de 16". Nu e vorba de tipul de masina. Eu am luat Champion, si erau doua. Unul l-am pus la mine, unul la taica-miu ( doua aygo in familie )
                                Toyota Aygo+ 1.0 VVT-i | Honda S2000 2.0 VTEC

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google