Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme auris

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by claudiux View Post
    vad ca despre problemele tuturor modelelor s-au spus de rele, mai putin auris. Sa fie masina perfecta??! .........aproape. Dupa 10.000 km doar un greieras din consola si un mic scartait la franare cand dau cu spatele. Despre problemele cu franarea cand dau cu spatele am citit, se rezolva. Acum, posesorii de auris sa inceapa huiduiala!!!!

    Sincer dupa 7000 km nu prea am ce huidui.in afara de scartaitul franelor si sunetele de tabla goala din aripi pe drumurile de pamant.

    Comment


    • Nici eu nu prea am ce huidui dupa 10500 Km. O mai apuca chitaiala pe gerul asta: mici sunete venite de prin bord.Daca ai muzica la 10 deja nu mai conteaza. Altfel, apa la parbriz si benzina.

      Comment


      • salutari fratilor intru Auris!
        la multi ani in noul an!
        sunt nou pe aici, de curind (cca. 2 luni) propritarul unui Auris 1,6 Sol.
        nu as fi intevenit pe forum daca nu m-ar fi stresat destul de des mesajul de Check VSC/Engine.
        daca l-ati avut si voi, ce explicatie are, din partea celor de la service?
        la mine, daca apare in timpul mersului, imi limiteaza viteza la 50 km/h, dupa repornirea motorului nu se mai manifesta decit sub forma martorilor luminosi.
        cei de la service mi-au spus la 1000 km, ca ar fi benzina de vina.
        nu bag benzina de la Omv, doar, bag de la cei pe care ii intilnesc, dar evit Petrom, oricum.
        sper sa nu fie ceva mecanic, ma refer la pompa de benzina, sau altceva..
        ce spuneti? mutumesc.

        Comment


        • Pai ar trebui sa verifice mai clar cei din service. De asemenea incearca, macar pentru o vreme, sa pui acelasi tip de benzina.
          Incearca sa eviti benzinariile mici sau partenerii autorizati. Nu prea e sanatos sa amesteci in permanenta combustibilii.
          BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
          Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
          Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

          Comment


          • Au verificat parametrii motorului? Coduri de eroare?

            Comment


            • Mai intai vreau sa precizez ca nu-i o problema tehnica. Dar n-am vrut sa deschid un alt thread.
              Deci: am facut de curand un drum mai lung pe ploaie si pe intuneric/noaptea, pe un drum prost, si m-am ingrozit de cat de slab imi bateau farurile faza scurta. A fost un drum groaznic, e pt prima data cand nu m-am putut bucura de mersul cu masina. Ajung acasa si a doua zi fac un test pe intuneric: pun in paralel un Logan si Aurisul cu farurile pornite. Dezavantaj maaree in defavoarea Aurisului.
              Puteti sa-mi spuneti daca prin preajma Brailei gasesc vreun magazin din care pot achizitiona becuri faza scurta, eventual si vreun service de incredere?
              Multumesc.

              Comment


              • Ai dreptate, dar problema se rezolva prin reglarea farurilor, si nu schimbarea becurilor. Farurile la Auris sunt orientate prea in jos. Am avut si eu problema, si la revizia de 15000 Km, le-am spus si au fost reglate. De atunci nu am mai avut probleme.
                BHP wins races, TORQUE sells cars that have no power (usually diesels!

                Comment


                • Originally posted by mursu View Post
                  Ai dreptate, dar problema se rezolva prin reglarea farurilor, si nu schimbarea becurilor. Farurile la Auris sunt orientate prea in jos. Am avut si eu problema, si la revizia de 15000 Km, le-am spus si au fost reglate. De atunci nu am mai avut probleme.
                  Aspectul asta l-am mentionat mecanicului la verificarea de la 1000 km. Mi l-a reglat atunci si mi s-a parut ca se vede mai bine noaptea. Dar dupa drumul acela am fost total nemultumit, mai ales dupa "testul" cu Loganul. Mentionez ca am mai mers noaptea cu Loganul (in calitate de sofer) si cu alte marci (Skoda, Renault si Ford in calitate de pasager dreapta) si in toate cazurile distingeam soseaua atunci cand din sens opus veneau alte masini. La a mea numai distingeam nimic, de aia am si luat niste gropi la intrare in Braila. Sa mi se fi dereglat singure?
                  Cand am facut "testul" cu Loganul am sesizat o iluminare mai puternica, generatam zic eu, de o putere mai mare a becului. Ca "bataie" a farurilor nu ma pot pronunta.

                  Comment


                  • Azi am sunat la service pt a ma informa cu privire la preturi becuri (mentionez ca in carte scrie ca cele de la faza scurta au 35W). Deci:
                    La service Focsani: bec de 55W = 35 ron/buc; montaj + reglare faruri = 60 ron. Total ar veni 130 ron. Chiar daca am asteptat un pic la telefon, cei de la Focsani mi-au furnizat datele.
                    La service Braila: m-au rugat sa astept putin la telefon, apoi mi-au cerut numarul ca sa ma sune mai tarziu. Nici pana acum nu m-au mai sunat si au trecut vreo 6 ore.
                    Deci imi ramane sa-mi fac un drum pana la Focsani ca sa verific daca sunt dereglate farurile sau chiar trebuie sa-mi pun alte becuri.

                    Comment


                    • 35W e pentru "xenoane", 55W pentru becuri H11 normale. Eu am pus Osram Nightbreaker insa intr-adevar bat cam jos si nici lumina nu e..... ca la logan Oricum se pare ca singura solutie viabila pentru cei care merg noaptea in afara orasului, tinand cont si de dimensiunea oglinzii + lupa, sunt "xenoanele" (HID cu ballast).
                      Toyota Auris 1.6 dual VVT-i SOL

                      Comment


                      • Originally posted by DanCld View Post
                        35W e pentru "xenoane", 55W pentru becuri H11 normale. Eu am pus Osram Nightbreaker insa intr-adevar bat cam jos si nici lumina nu e..... ca la logan Oricum se pare ca singura solutie viabila pentru cei care merg noaptea in afara orasului, tinand cont si de dimensiunea oglinzii + lupa, sunt "xenoanele" (HID cu ballast).
                        Ai dreptate la faza cu puterile! M-am uitat in manual da' pe langa!
                        Asta inseamna ca masina e deja echipata cu becuri cu halogen de 55W, adica cat aveau si cei de la service. Deci nu fac nici o afacere.
                        1. Becurile Osram pe care le-ai montat sunt mai puternice? Ai observat vreo diferenta?
                        2. Nu ca as avea vreo fixatie pt Logan, dar totusi ce fel de becuri are Loganu de emit mai multa "lumina"?
                        3. Ai idee cam cat ar costa o instalatie cu xenon? Si unde s-ar putea monta?
                        Mersi

                        Comment


                        • Becurile Osram Nightbreaker sunt cele mai bune pe care le poti obtine la dimensiunea asta (H11); pe ambalaj scrie +90% more light si intr-adevar lumineaza mai bine decat becurile stock, insa nu destul de bine! Cauza pe care o intrevad este limitarea de dimensiune specifica becului H11 precum si incinta mica a farului. La logan se folosesc becuri H4 - bec mai mare, cu 2 filamente (unul pentru lunga, unul pentru scurta), de asemenea oglinda (reflectorul) este mai mare. A, nu am gasit becurile astea in Romania, le-am comandat din Anglia de la www.leadinglamps.co.uk si m-au costat la momentul respectiv (la cursul de atunci al leului) ~ 75 ron bucata, cu tot cu transport.

                          "Xenoane" - piata e deja invadata de kit-uri chinezesti, poti sa dai o cautare pe google si gasesti zeci de rezultate. Preturile sunt pe la 3-400 ron (kitul de 2 becuri) si singura dificultate la montaj e prinderea ballastului de tablaria din spatele farului, in rest e doar treaba de pus bec/cuplat mufe. De exemplu astia - http://www.gamashop.ro/ - isi faceau reclama si aici pe forum, parca.
                          Toyota Auris 1.6 dual VVT-i SOL

                          Comment


                          • Originally posted by DanCld View Post
                            35W e pentru "xenoane", 55W pentru becuri H11 normale. Eu am pus Osram Nightbreaker insa intr-adevar bat cam jos si nici lumina nu e..... ca la logan Oricum se pare ca singura solutie viabila pentru cei care merg noaptea in afara orasului, tinand cont si de dimensiunea oglinzii + lupa, sunt "xenoanele" (HID cu ballast).
                            Originally posted by DanCld View Post
                            Becurile Osram Nightbreaker sunt cele mai bune pe care le poti obtine la dimensiunea asta (H11); pe ambalaj scrie +90% more light si intr-adevar lumineaza mai bine decat becurile stock, insa nu destul de bine! Cauza pe care o intrevad este limitarea de dimensiune specifica becului H11 precum si incinta mica a farului. La logan se folosesc becuri H4 - bec mai mare, cu 2 filamente (unul pentru lunga, unul pentru scurta), de asemenea oglinda (reflectorul) este mai mare. A, nu am gasit becurile astea in Romania, le-am comandat din Anglia de la www.leadinglamps.co.uk si m-au costat la momentul respectiv (la cursul de atunci al leului) ~ 75 ron bucata, cu tot cu transport.

                            "Xenoane" - piata e deja invadata de kit-uri chinezesti, poti sa dai o cautare pe google si gasesti zeci de rezultate. Preturile sunt pe la 3-400 ron (kitul de 2 becuri) si singura dificultate la montaj e prinderea ballastului de tablaria din spatele farului, in rest e doar treaba de pus bec/cuplat mufe. De exemplu astia - http://www.gamashop.ro/ - isi faceau reclama si aici pe forum, parca.
                            Iti multumesc mult pt promptitudinea cu care mi-ai raspuns. O sa ma pun pe cautat. Si o sa-mi intreb si colegii de serviciu.Poate imi recomanda vreun mecanic bun sau poate si-au pus si ei...

                            Comment


                            • dap..si eu am fost dezamagit de puterea slaba a fazei scurte...
                              cum circul destul de mult si noaptea....am ales kit hid xenon...facut de cei de la Thunder.
                              rezultatul:....vad bine cu ele noaptea...chiar daca din fabrica sunt reglate prea jos farurile..
                              Imi bat aproximativ la 20m distanta fara probleme.. si in plus nu deranjeaza pe nimeni de pe contrasens.
                              Am sa revin cu poze.
                              Asadar,parerea mea este ca merita,mai ales ca sistemul de prindere a balasturilor este ft simpla si se gasesc spatii unde le poti lipi fara probleme cu dublu--adezivul livrat cu kitul.
                              Sunt multumit.A fost o afacere buna!

                              Comment


                              • Originally posted by lew View Post
                                dap..si eu am fost dezamagit de puterea slaba a fazei scurte...
                                cum circul destul de mult si noaptea....am ales kit hid xenon...facut de cei de la Thunder.
                                rezultatul:....vad bine cu ele noaptea...chiar daca din fabrica sunt reglate prea jos farurile..
                                Imi bat aproximativ la 20m distanta fara probleme.. si in plus nu deranjeaza pe nimeni de pe contrasens.
                                Am sa revin cu poze.
                                Asadar,parerea mea este ca merita,mai ales ca sistemul de prindere a balasturilor este ft simpla si se gasesc spatii unde le poti lipi fara probleme cu dublu--adezivul livrat cu kitul.
                                Sunt multumit.A fost o afacere buna!
                                Banuiesc ca le-ai montat la vreo firma de prin zona ta. Dar chiar si asa da-mi te rog niste detalii:
                                1. Kitul e de firma si la ce pret (separat manopera)
                                2. Ce putere au becurile
                                3. Baietii au trebuit sa faca vreo modificare (gen gaura in tabla)
                                4. Kitul contine tot ce iti trebuie sau trebuie sa mai cumperi ulterior ...
                                5. Ce deranjeaza ceva pana acum (gen nu se aprind instantaneu, erori la calculator, zgomot ca un zumzait, etc.)
                                Daca stii vreo firma de incredere oprin zona Braila - Galati - Buzau - Focsani
                                Mersi

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google