Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

alarme

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Am montat si eu alarma TH3000 la un service privat, am iesit mult mai bine la bani si sunt multumit de achizitie.
    Avensis 1,8 VVTi

    Comment


    • #17
      frate eu am peste 6000 de alarme montate si ce iti recomand este din gama directed, ungo,viper,hornet,etc au mai multe branduri.cat despre th3000....uitati.am aruncat o bascula din astea.adevarul este ca merg doi trei ani.dupa care incep si se lipesc releele ,raman avariile aprinse si porcarii din astea.cat despre dealeri..nu va montati la ei, pt ca o sa primiti cea mai moca alarma de pe piata la niste preturi....cam inzecite.mai bine de bonus luati niste presuri sau o revizie ceva.inca ceva, garantia nu ti-o poate anula nici naiba pe masina pt ca ti-au pus alarma in alta parte, numai daca iti strica ceva pe masina si obiectul defect nu ti-l schimba decat daca DOVEDESC ca este din cauza alarmei, lucru care este destul de relativ si poate lua tot felul de intorsaturi, expertize, etc

      Comment


      • #18
        si din nou repet, alarma suna cand te apropii de ea ca tolomacu' de "electrician" a legat firul de usi pe cel de plafoniera fara sa ii treaca prin vidul din cavitatea craniana ca plafoniera se aprinde cand te apropii de masina.pt cei cu smart entry va dau un sfat calduros.montati-va o alarma pe can pt ca au aparut si pt toyota, se monteaza in 10 min si e extraordinara.pt cei care au alte alarme,trebuie reconectat firul de usi

        Comment


        • #19
          Salut Cristian _8383,

          Din ce am citit se pare ca detii mai multe informatii despre alarme.
          Sunt interesat sa imi montez pe o toyota avensis o alarma pe CAN dar la delerul DIRECTED nu am vazut nici o alarma CAN compatibila cu Avensis.
          Ce poti sa imi recomanzi si unde sa caut ?

          Comment


          • #20
            Originally posted by bulg75 View Post
            Mie tocmai mi-a montat Toyo o alarma Viper 330V (Falcon). E de fapt un "upgrade" la inchiderea centralizata. Nu sunt sigur, dar faza cu plafoniera e din cauza ca alarma sesizeaza un consumator la bord.

            Poti sa'mi spui te rog cat te'a costat..ms

            Comment


            • #21
              Salut!

              Eu am montata pe Toyota Yaris o alarma Gemini de tipul 7208-7218 (asa scrie pe telecomanda) si imi face figuri. O armez, ramane ledul rosu aprins continuu si dupa cca 1 min incepe sa sune. Daca ar fi functionat corect dupa acel timp de 1 min trebuia sa inceapa sa clipeasca si asa aveam certitudinea ca este armata. Vreau si eu daca are cineva manualul de utilizare al alarmei sau daca stie cum se reseteaza acest tip de alarma.

              Comment


              • #22
                Am montata pe Toyota Yaris o alarma Gemini de tipul 7208-7218 (asa scrie pe telecomanda) si imi face figuri. O armez, ramane ledul rosu aprins continuu si dupa cca 1 min incepe sa sune. Daca ar fi functionat corect dupa acel timp de 1 min trebuia sa inceapa sa clipeasca si asa aveam certitudinea ca este armata. Vreau si eu daca are cineva manualul de utilizare al alarmei si daca stie cineva cum se reseteaza acest tip de alarma.

                Comment


                • #23
                  Are cineva schema de montare a senzorului de perimetru pentru Maat 869?

                  Comment


                  • #24
                    Si inca ceva: cind pornesc motorul dupa ce am avut avariile puse, se declanseaza alarma.
                    Alarma este Maat869, cadou de la dealer.
                    Trebuie oprit motorul, rearmata si apoi dezarmata.

                    Stie cineva vreo rezolvare pentru problema asta?

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by avensis75 View Post
                      Salut Cristian _8383,

                      Din ce am citit se pare ca detii mai multe informatii despre alarme.
                      Sunt interesat sa imi montez pe o toyota avensis o alarma pe CAN dar la delerul DIRECTED nu am vazut nici o alarma CAN compatibila cu Avensis.
                      Ce poti sa imi recomanzi si unde sa caut ?
                      ALARMA AUTO VIPER CAN-BUS OEM-masini de generatie noua- se potriveste perfect!

                      Comment


                      • #26
                        am un prieten posesor de corolla 2008 cu alarma ,modelul ala adaptat la butoanele de pe cheie...problema e ca nu ii merge intotdeaua si sunetul alarmei...in rest ea functioneaza normal.Ma gandesc ca e pe,,mute"????
                        Alarma asta cum se reseteaza..ca numai 2 butoane are pe cheie
                        Toyota Auris.D4D-2.0.

                        Comment


                        • #27
                          Daca nu ma insel, se programeaza pe calculator,parca asa au facut la mine.Daca alarma a sunat,inseamna ca s-a intamplat altceva.Alarma are la activare si dezactivare, un nivel mic la sunet,sa nu stresezi vecinii ,dar cand este stresata de hoti te surzeste .Alarma mea este VIPER.

                          Comment


                          • #28
                            Eeee...prietenul meu nu stie nici macar ce alarma are
                            Toyota Auris.D4D-2.0.

                            Comment


                            • #29
                              Daca are alarma de la Toyota,nu face galagie la armare-dezarmare,daca este Viper fara telecomanda,pe cheia masinii nu are ce setari sa faca,daca este Alcar,a mai primit si o telecomanda separat si a dezactivat din aia "galagia" .Unde a montat alarma ?

                              Comment


                              • #30
                                Masina a cumparat-o cu alarma asta montata. Nu mai are o alta telecomanda la ea, sau nu a primit-o de la fostul proprietar??? si nici nu stie ce marca ar putea fi. Treaba e ca nici cand alarma porneste de la vreo miscare , incep sa clipeasca avariile , dar ,,galagia" nimic)
                                Toyota Auris.D4D-2.0.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google