Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

intalnire toyota in Delta

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • intalnire toyota in Delta

  pt cei interesati.......

  posesorii de toyota de pe alte forumuri toyotiste (numai unul mai exista) au decis o intalnire nationala in Delta Dunarii in luna septembrie.cine e interesat va rog accesati sectiunea toyota de pe site-ul amintit.sper sa fim cat mai multi.
  Last edited by Mushu; 07-31-2008, 17:36 PM. Reason: Reclama

 • #2
  Eu sunt la CORBU dupa 20 august. daca mai e cineva prin zona.....
  Si sper si la Delta......
  prius - adv. mai intai, de mai inainte

  Comment


  • #3
   Alex,te rog sa ne dai mai multe detalii.Initiativa este foarte buna!

   Comment


   • #4
    Vali detaliile le gasesti pe www.masini.ro pe forum...
    Alex posteaza te rog un link direct la intalnire...
    Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

    Comment


    • #5
     Corect,culmea este ca nu ma lasa sa-l deschid!Hai sa transferam discutia aici,unde avem acces toti.Cu multumiri anticipate.

     Comment


     • #6
      http://www.masini.ro/forum/content/T...-NOU-IMPREUNA/

      Comment


      • #7
       Multumesc Alex,am reusit sa intru pe forum si astept hotararea finala.Personal imi convine data si sper sa ne ajute cei care pot,cu sfaturi in privinta cazarii.Cei din vestul tarii vad ca se plang de distanta mare dar nu cred ca soselele vor mai fi la fel de aglomerate ca acum.Mai vorbim!

       Comment


       • #8
        da tot eu ma plang pt distanta :P si ma gandesc ca nu sunt singurul care cand vine vorba de delta se gandeste la cat are de mers.de la mine pana acolo sunt 900 de km cam multi sai fac in 2 zile dus-intors

        Comment


        • #9
         Atunci hai sa o facem pe valea Argesului(TRANSFAGARASAN)cu corturile.Este in mijlocul tarii,drumul e bun iar loc este destul pentru toata lumea.Ce zici?

         Comment


         • #10
          Revin si,in completare, propun ca intalnirea sa aiba loc la sfarsitul lui August.Nu are nimeni nimic de zis?

          Comment


          • #11
           in princiu din cate am vazut dincolo nimeni nu vrea sa schimbe locatia.asa ca probabil ne vedem in delta la sfarsitul lui septembrie.dar eu o sa ajung prin august pe transfagarasan.daca vrei sa ne intalnim....................

           Comment


           • #12
            vad ca pe celalalt forum nimeni nu zice nimic de schimbarea locatiei si nici a perioadei.asa ca o sa ma comformez si eu cu ei si o sa merg in delta.dar dupa jumatatea lui august intentionez si eu sa ajung pe transfagarasan.ar fii frumos sa ne intalnim si sa-l trecem impreuna.

            Comment


            • #13
             Multumesc de invitatie,dar am fost saptamana trecuta.Iti recomand sa vii pe Sibiu iar la iesire din Cartisoara catre Balea Cascada ai sa gasesti indicatoare catre pastravaria Albota.Este un local de 4 stele,cu mancare buna,forte curat dar drumul este pietruit,insa nu pune probleme.Sunt doar 4km de drum pietruit insa merita.Personal credeam ca Transfagarasanul este un traseu foarte dificil insa nu este asa.Mult mai complex este drumul prin Cheile Bicazului.Spectaculos este tunelul de pe creasta cu ecoul lui...dar in Arges calitatea asfaltului este indoielnica.Oricum,merita sa vii.Cazarea este acceptabila ca pret in pensiunile de pe marginea drumului pana la Balea cascada,in rest,au preturi foarte mari.Daca vei veni,iti doresc distractie placuta!

             Comment


             • #14
              Sincer as merge pe Transfagarasan cu, cortul....numai ca e prea in scurt....si nu am cum sa-mi iau concediu
              Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

              Comment


              • #15
               Admin,esti tanar iar anul viitor in luna iulie este foarte bine sa ne intalnim cu cortul pe valea Argesului.Mai vorbim si avem un an sa ne organizam.

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google