Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Auris

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Facelift Auris

Toyota Auris

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-08-2010, 12:08 PM   #1
Cyphre
Member

Cyphre's Avatar

Default Facelift Auris

Salutare . Se aude ca Toyota scoate Auris facelift
http://www.promotor.ro/noutati-auto-...celift-5397619
Insa stie cineva daca schimba si suspensiile (care dupa parerea mea sunt ... hai sa le spun doar dezamagitoare)

Daca vrei o masina matura, trebuie sa o achizitionezi la primul facelift Pacat
Old 02-10-2010, 08:03 AM   #2
Hummel
Member

Hummel's Avatar

Probabil ai observat ca au kit oficial de suspensii care ti-o lasa mai jos. Personal le las asa cum sunt. Daca as vrea o masina de curse ma duc pe circuit; pentru mersul pe drum sunt ok cum sunt asa (chiar daca pozitia de condus e foarte inalta). Cea mai dezamagitoare chestie la Auris e lipsa treptei a 6-a foarte lunga ca sa poti merge la 140 la 3000 de ture nu la 4 000 cum stai acu intr-a 5-a. Acolo e buba mare consuma prea mult cu cutia asta.
Hummel is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 08:15 AM   #3
Cyphre
Member

Cyphre's Avatar

Acum au scos si cutie cu 6 trepte are va fi inclusa pe acest model ; Personal cred ca acum 3 -4 ani au aruncat pe piata un model deloc matur (cred ca a fost o decizie de marketing) - deh nu mai aveau nici un hot hatch din clasa compacta ; asta e cu adevarat dezamagitor ; Nu am cumparat masina masina pt ca ar fi fost sportiva (voiam comfort si spatiu) stiam ca suspensiile sunt ... cum sunt si ca motorul este slab si oarecum setos ; dar si cutia ?
Cred ca cei de la Toyota au pierdut bani cu vechea Corola (masina aia e indistructibila ) deci piese de schimb nu cred ca au vandut asa cum ar fi vrut si acum s-au gandit sa schimbe abordarea - S-AU GANDIT PROST. Cert e ca daca voi schimba masina nu voi mai lua Toyota ci voi face un test drive serios inainte si voi citi multe survey-uri despre viitoarea masina.
Old 02-10-2010, 08:37 AM   #4
Hummel
Member

Hummel's Avatar

E bine ca scot si cu 6 viteze; da acu conteaza cum e a 6-a aia. Daca e tot cum e a 5-a acu n-am facut nimic. Diferenta dintre a 4-4 si a 5-a acuma, la turatii e de 200 de ture. Adika mai nimik. Daca si a 6-a va fi tot la fel de apropiata n-au facut nimic. Sa puna una basitaaaaa , lungaaa sa te rogi de ea sa accelereze, da sa stea turatia cu 500-800 ture sub. Acolo e treaba!
Hummel is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2010, 14:33 PM   #5
POT
Junior Member

@Cyphre: Nu stiu cu ce masini ai mai umblat pana acum dar cred ca tu nu prea stii ce vrei. Crezi ca se poate sa ai confort si spatiu, motor puternic, suspensii sport dar si confortabile si cutie care sa-ti genereze consum mic? Crezi ca s-a inventat asa ceva la banii unui Auris? Poate mai vrei sa fie si fiabila!
Una peste alta cutia de 5 trepte e buna dar pentru viteze mari e recomandabila inca o treapta. Am mers cu Corolla 2.0 D in 6 trepte si cutia e excelenta, scazand consumul sensibil. Daca au pus aceeasi cutie si pe Auris in standard e grozav.
POT is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2010, 20:54 PM   #6
br83lau
Senior Member

br83lau's Avatar

Quote:
Originally Posted by Hummel View Post
E bine ca scot si cu 6 viteze; da acu conteaza cum e a 6-a aia. Daca e tot cum e a 5-a acu n-am facut nimic. Diferenta dintre a 4-4 si a 5-a acuma, la turatii e de 200 de ture. Adika mai nimik. Daca si a 6-a va fi tot la fel de apropiata n-au facut nimic. Sa puna una basitaaaaa , lungaaa sa te rogi de ea sa accelereze, da sa stea turatia cu 500-800 ture sub. Acolo e treaba!
DECI: 150 km/h in treapta a 6-a cu 2500 turatii....so???zic ca e bine...tu ce zici???(auris 2.0 - 6 trepte)
br83lau is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2010, 06:53 AM   #7
Cyphre
Member

Cyphre's Avatar

Quote:
Originally Posted by POT View Post
@Cyphre: Nu stiu cu ce masini ai mai umblat pana acum dar cred ca tu nu prea stii ce vrei. Crezi ca se poate sa ai confort si spatiu, motor puternic, suspensii sport dar si confortabile si cutie care sa-ti genereze consum mic?

Crezi ca s-a inventat asa ceva la banii unui Auris? Poate mai vrei sa fie si fiabila!
.

DA GOLF - produs mult mai matur decat Auris.

Nu ma intelege gresit ; nu zic ca ar fi o masina proasta . Am luat-o exsclusiv pt spatiul interior si na ma asteptam deci la performantele unui Civic TYPE R cu suspensii independente 200 CP samd.

Spun doar ca ar fi putut fi mai buna - Am si eu dreptul la opinie nu :P ?
Old 05-21-2010, 23:11 PM   #8
real_roxy_05
Junior Member

astazi am primit toyota auris cu facelift si am mers cu ea de la craiova la slatina si acum trebuie sa ii fac rodajul, ceva sfaturi despre cum sa schimb vitezele la ce turatie, pentru ca am inteles ca asta e cel mai important
orice sfaturi aveti sa imi dati am sa le ascult cu placere
real_roxy_05 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2010, 10:47 AM   #9
Iceboy
Junior Member

pai daca ai auris cu facelift trebuie sa ai si optimal dirve adica acele 2 sagetute care iti indica momentul ideal de schimbare a vitezelor..
Iceboy is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2010, 14:02 PM   #10
br83lau
Senior Member

br83lau's Avatar

Quote:
Originally Posted by real_roxy_05 View Post
astazi am primit toyota auris cu facelift si am mers cu ea de la craiova la slatina si acum trebuie sa ii fac rodajul, ceva sfaturi despre cum sa schimb vitezele la ce turatie, pentru ca am inteles ca asta e cel mai important
orice sfaturi aveti sa imi dati am sa le ascult cu placere
Benzina ?motorina?ce motorizare?

Reply

Tags
auris, facelift

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules