Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Land Cruiser

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

etrier fata dreapta - blocat

Toyota Land Cruiser

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-18-2010, 20:15 PM   #1
biciclistu
Junior Member

Default etrier fata dreapta - blocat

Am reusit s-o scap intr-un "ochi" (cum spuneau satenii), adica intr-o mlastina urata rau prin zona Buzaului. M-au tras cu tractoarele si cu greu am iesit din noroaiele lipicioase care se urcasera peste nivelul pragurilor (am iesit pe geam ca nu se mai deschideau portierele). Dar s-a terminat cu bine. Cel putin asa am crezut, deoarece acum mi se blocheaza pistonasul din dreapta fata si ramane roata blocata, miroase a ferodo incins. Mi-ar trebui un manual de service sau macar cateva pagini scanate din zona etrierului, ma poate cineva ajuta, va rog?
biciclistu is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2010, 06:03 AM   #2
toyotafocsani
Member

se pot schimba pistonasele si setul de garnituri... etrierul are 4 pistoane. este destul de mult de munca, mai ales daca sunt blocate-vor iesi foarte greu. spor la treaba!
toyotafocsani is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2010, 07:38 AM   #3
biciclistu
Junior Member

Multumesc
Intre timp am gasit pe net manualul de service, incerc sa atasez aici capitolul pentru frana. Mecanicul mi-a spus ca mi-ar trebui un set de garnituri.
Attached Files
File Type: pdf Brake.pdf (1.16 MB, 28 views)
Old 10-21-2010, 06:38 AM   #4
biciclistu
Junior Member

Nu exista posibilitatea sa cumperi numai garniturile pentru etrier (pistonase) ci numai un set de reparatie complet (cu garnituri, pistonase, suruburi, etc) si care costa 570 RON. Sau etrierul cu totul la 2.100 RON...
Old 10-21-2010, 09:04 AM   #5
zeus
Senior Member

pai de obicei se strica si pistonashu in situatiile astea. de aia se si cheama set de reparatie, normal trebuie sau ar trebuii sa se gaseasca si numai garniturile separat.
zeus is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
blocat, dreapta, etrier, fata

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules