|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Mi-au furat emblema de la rav4, cea care vine prinsa pe grila din fata. Rav-ul este din 2004. Stie careva din colegii mai experimentati de unde o pot cumpara la un pret mai rezonabil ? La reprezentanta e destul de piperata. Am mai vorbit si cu altii, si am inteles ca au inceput sa se fure in draci emblemele la masini, in curand va trebui sa dormi in masina cu un par in mana.
Sa auzim numai de bine! desi in romania de azi e aproape imposibil...... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Intra pe okazii baga Toyota la cautare si este un tip care vinde embleme pentru mai toate masinile,are si mica si mare.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Merci mult Dane, am comandat, sper sa si vina, oricum, raman dator.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Imi pare bine ca ti-am fost de ajutor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Cu putin noroc poate ai reusit sa ti-o cumperi chiar pe a ta.
![]() Hmmmm... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Ala le are in tipla
,si vinde pentru mai multe marci.Eu am cumparat un set fata-spate sa le vopsesc negre,as vrea sa scap de crom .
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Eram foarte multumit de calitatea firmei Toyota dar azi am descoperit ca emblema din fata mi-a fost furata. Dragi d0bit0ci designeri si ingineri proiectanti, la 190 de ron cat costa kkt-ul asta de plastic, nu puteati introduce si o picatura de super lipici sau poxipol in programul robotului de pe banda ? Cu asta , chiar v-ati dat cu firma-n cap, la propriu. Nu mi-am facut niciodata nervi cu masina dar asta chiar m-a iritat.
P.S. -pentru posesorii de toyota: va recomand sa va scoateti emblemele si sa puneti o picatura de lipici ca ies foarte usor. Last edited by laoor; 11-01-2011 at 05:20 AM. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Vezi tu in Japonia nu s-or fura emblemele ca in Romanica noastra.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| emblema, toyota |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|