|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Salut,
Cum imi dau seama, sau unde gasesc informatii despre distributia la un motor toyota VVTi (lant sau curea)? Ma intereseaza in special la toyota corolla, modelul care se fabrica incepand din 2003 (motorul de 1,6l), deoarece caut aceasta masina second hand. Imi cer scuze daca s-a mai discutat pe tema asta, da cred ca informatiile astea ar trebui sa se gaseasca si la sectiunea VVTi. Multam fain anticipat. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Distributia la motorul de 1.6 3ZZ-FE este pe lant.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Nu există pe curea la Toyota din cāte ştiu, doar pe lanţ.
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Super, merci mult.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
am un Lexus IS200 care de fapt e tot o Toyota , dar mai cu figuri in cap , motor de 1988 cm 6 cilindri benzina fabricatie 1999 , 155Hp , 55ooo Km . Stiti careva e pe curea sau lantz ? si la cati kilometri trebuie sa schimb distributia ? Un service adevarat pt Toyota ? merci mult
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
La motorul 1G-FE, distributia e pe curea si ar trebui schimbata (dupa carte) la 150.000 km sau 6 ani.
Last edited by cristitoyota; 10-17-2008 at 19:06 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
dar la motorul 1.3 vvti?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
TOATE motoarele Toyota fabricate dupa 01.01.2005 au distributia pe lant , deci nu ai probleme ....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Salut ..long time no see....La Yaris 1000 vvti cat costa distributia si la cat se schimba? in jur de 60 000km?Pe unde gasesc piese mai bune la pret? Am cautat la Unixx
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
de care yaris,an ?...... dar parca are lantz la yaris
|