|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
plasticul transparent de la displayul cd-ului are din fabricatie pete albiciose. cind am luat masina nu am observat si nu a fost specificat defectul in procesul verbal de predare. acum cind am fost la service au zis ca s-ar putea sa nu-l poata schimba. am mai citit niste mesaje cu posesori de corolla cu aceasta problema si as vrea sa stiu cum au rezolvat-o pe cale amiabila, pentru ca daca nu pot sa o rezolv, ma pregatesc de un scandal.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Si cand va spun eu ca astia fac masinile special pentru Romania!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Sa nu-mi spuneti mie ca masina asta a trecut prin "drasticile controale de calitate japoneze"!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Daca nu pot schimba plasticul sa schimbe cd-playerul cu totul. Se poate sa nu fi fost asa vizibil defectul cand ai luat in primire masina dar diferentele de temperatura l-au accentuat. Daca nu vor, mergi mai departe cu jalba! Nu se poate sa ramana asa pe o masina noua!
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Eu unul nu am avut probleme si nici cu afisajul nu am nimic insa am observat exact acelasi defect (tot o pata alba dar mai in dreapta) la o Corolla din Showroom.
Nasol! Dar ma intreb referitor la afirmatia "drasticile controale de calitate japoneze" nu o fi de pe vapor?!?! glumeam evident. Am patit mai demult o chestie de genu cu un mp3 player de masina cu ecran full si mi l-au sters cu ceva solutie la spalatorie (silicon, sau mai stiu eu ce naiba) si a ramas cu niste pete care nu au mai iesit dar ii drept ca erau mici si multe, dar per ansamblu erau mai enervante ca se vedea rau. Oare nu e de la romanii nostri de treaba care au spalat masina inainte sa ti-o predea sau poate dupa?!
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Are si un prieten ,cu corolla noua, aceeasi problema, pata de la cd-player. Culmea ca la toti apare ca si cum ar fi apasat cineva tare cu degetul. Poate au cei de la toyota romania vreun tester uman mai tare in degete !!
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Salut.
In cazul in care nu ai/ati rezolvat inca problema cu pata de pe display - cei de la Westmotors Timisoara mi-au spus ca se cunoaste problema si ca se remediaza pe garantie, trebuie inlocuit plexi-ul patat, doar ca trebuie demontat playerul si trimis la cei care ii fac service-ul si ca toata afacerea dureaza cam o saptamana si jumatate, timp in care masina va ramane fara "cantator". |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| display, patat |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|