Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Auris > Probleme tehnice

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

directie uzata la 3000km

Probleme tehnice

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-30-2010, 19:05 PM   #1
ale
Junior Member

Default directie uzata la 3000km

Am un Auris luat acum 1 luna si deja am probleme la el. Mai precis un zgomot pe fata la directie care se transmite si in volan. Practic la denivelari simt in volan un joc ca atunci cand ai bucsile uzate, ceea ce ma indoiesc sa fie in numai 3000 km. Am fost astazi cu ea in service, la constatare directorul de service a recunoscut ca are o bataie pe fata dar a sugerat sa o las asa pentru ca masina are doar 3000km si ca sa mai astept sa se agraveze ca sa se justifice schimbarea, si sa astept prima revizie.
Intradevar troncanitul acela nu este foarte mare dar este enervant sa simt in volan toate gropile din asfalt in conditia in care am dat aproape 500mil. ca sa am o masina noua. Spunea ca ma intelege ca vreau sa am o masina fara probleme dar sa mai astept sa se agraveze.
Voi ce a-ti face in locul meu?
Sa insist sa o repare sau sa mai astept?
astazi zicea ca a trecut sesizarea la ei in calculator dar a scris ca este nejustificata reclamatia ca altfel trebuia sa o bage in reparatie si ca nu o sa ma creada cei de la Toyota ca am probleme la numai 3000km, desi el a recunoscut ca masina are o problema.

Last edited by ale; 08-30-2010 at 19:12 PM.
ale is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2010, 05:55 AM   #2
cristitoyota
Senior Member

Presiunea in pneuri e cf. cartii ?
cristitoyota is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2010, 06:51 AM   #3
ale
Junior Member

Da,

repet este un zgomot ca de bucsa uzata, lucru confirmat de directorul de service.
ale is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2010, 08:04 AM   #4
bogdy
Junior Member

se pare ca este o problema des intilnita la toyo
eu am avut la yaris aceeasi problema pe la 15000, au schimbat coloana de directie evident pe garantie, dar dupa trei vizite in care au incercat sa schimbe pas cu pas alte piese in speranta ca nu era coloana de directie.
sfatul mau este sa mai astepti si sa ti se faca o singura operatie de reparatie.
Oricum nu te multumi cu schimarea bucsei de la volan....din experienta...

Mult succes!
bogdy is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
3000km, directie, uzata

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules