|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Pentru cei interesati am anexat:
-diagrama motor 1,0 L VVT-I -diagrama motor 1,4 L D-4D Cine are diagramele de la 1,3 L VVT-I si 1,8 L Dual VVT-i (Yaris TS) il rog sa le posteze. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Dupa cautari indelungate am gasit si diagrama motorului 1.3 L VVT-i
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
cul971 in cazul in care nu ai gasit inca diagrama pentru motorul de 1.8 dual poti incerca:
www.toyota.co.uk ceri brosura electronica prin email, deprotejezi pdf-ul si copiezi diagrama motorului. Pe moment nu mai am timp sa stau pe forum. Daca nu ai nici tu timp ma ocup miine de diagrama. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Urmand sfatul lui 19ASE atasez diagrama motorului 1.8 L dual VVT-i
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Pentru cine e interesat atasez diagrama motorului de 1.5 L, prezent pe Yaris-urile vandute in SUA.
4 cilindri 16 valve DOHC (VVT-i) 1497 cm3 raport compresie 10,5:1 Putere maxima 80 kW (aprox. 107 CP) la 6000 RPM Cuplu maxim: 141 Nm la 4200 rpm |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Daca are cineva diagrama pentru noul motor 1,33 VVT-i, il rugam sa o posteze.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Am gasit si diagrama de la motorul 1.33 L Dual VVT-i
Cateva date tehnice 4 cilindri 1329 cm3 raport de compresie: 11,5:1 putere maxima 101 CP (74 KW) la 6000 prm cuplu maxim 132 Nm la 3800 rpm Tehnologie Optimal Drive cu Stop & Start (motorul este oprit automat cand vehiculul stationeaza (de exemplu cand astepti la semafor) si reporeste automat cand este actionat ambreiajul) Nu am condus dar, cel putin pe hartie, "arata" foarte bine. |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| diagrame, motoare, yaris |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|