|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Am facut un test drive cu un yaris sport de 1.8 si mi s-a parut ca scutura cam tare ar avea suspensiile mai rigide ca fiind sport ...
ce parere aveti fata de un model de 1.4 d sau 998, am stat in spate si se cam simte |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Pai normal ca sunt rigide daca e Yarisul 1.8 TS(sport).
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Buna seara,
Eu sunt noua pe acest forum, si intrucat sunt fericita posesoare (de 2 zile) a unui Yaris, as vrea sa intreb ce probleme ati avut cu acest model? Nu de alta, dar ca sa stiu la ce sa ma astept...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Pai tu nu ai auzit ca e printre cele mai fiabile masini?
![]() Rar sa fie probleme la Yaris si oricum nu sunt generalizate, ci pur si simplu aleatoare. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Nu m-am referit numai la fiabilitate, ci in general...Cam ce tip de probleme creeaza, sa stiu daca ma pot baza pe ea la un drum mai lung sau risc sa raman izolata cine stie pe unde...
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Member
|
Quote:
sa raminem in tonul optimist. De ce ne cumparam masini noi si de marca ... la gandul ca cel putin 3 ani nici nu ne gindim la probleme. Asa ca ... vei ramine izolata numai daca :
asa ca mai degraba te gindesti:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Mersi, Kalmy! Intr-adevar, e bine sa fi optimist in viata! Ma gandesc doar in perspectiva distantelor lungi, cu zone nepopulate si daca mai fac o pana si noaptea...
. In rest, stiu ca marca e ok, fiindca altfel nu mi-o luau ai mei !
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
Felicitari pentru achizitie ....
Probleme specifice la Yaris nu sunt...majoritatea lor sunt "create" de proprietari....eu pana acuma nu am avut nici o problema....si nici nu am auzit de cineva care sa aibe o problema reala la masina...deci eu zic ca sunt foarte reusite... ...Sa ai grija la borduri ca e jos botul masinii si o sa iti zgarii bara .... Baga combustibil de calitate... Ai grija de plastice ca sunt cam usor zgariabile... Sa o lasi mai moale in primii 1500 de km apoi poti gradual sa cresti si turatia si viteza..... O sa ti se para rigida....si chiar este....dar iti da impresia de masina lipita de sosea...mai multe ...astept intrebari si iti raspund ...
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Mersi, Mushu! Am observat ca e foarte joasa in partea din fata, ceea ce o sa-mi ridice destule probleme cu parcarea. In rest, merg destul de incet , sunt atenta in trafic (fiindca inca nu m-am obisnuit cu ea), si sper sa ne imprietenim repede
.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Ma repet probleme generalizate la Yaris nu exista..De aceea am spus aleatoare. Putin probabil sa ramai cu Toyota in drum. In general sunt maruntisuri de genul: are pedala de acceleratie prea moale, scartaie chederul geamului de la praf, butonul la computer bord e prost pozitionat ....Rar am auzit de probleme serioase la motor, ambreiaj, directie, frane samd....
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| despre, intrebari, yaris |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|