Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Auris

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Cutie MultiMode

Toyota Auris

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-19-2008, 07:45 AM   #1
goe80
Junior Member

Default Cutie MultiMode

Salut!
Sunt un fericit posesor al unui Auris Luna MM.
Masinuta are numai vreo 500 Km si am observat ca la parcarea cu spatele pe trotuare cu borduri noi (mai inaltute) miroase a cauciuc ars. Poate fi de la ambreiaj sau de la vreo cupla de limitare? Problema este ca nu poti face balansul specific la bordura neavind ambreiaj normal.
A mai observat cineva acest aspect la cutiile MultiMode?
goe80 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2009, 06:33 AM   #2
goe80
Junior Member

Default Probleme cutie MMT

Pe la vreo 13000 Km atunci cand era rece masina aveai senzatia ca la plecarea de pe loc masina se ineaca. Cutia de viteze ba cupla ba decupla in cazul unor accelerari usoare.
Totul se rezolva daca lasai masina sa se incalzeasca vreo 5 minute.
Dupa o saptamana programare la Service.
Dupa ce le-am explicat mi-au zis ca este nevoie sa schimbe softul la cutia de viteze din cauza senzorilor decalibrati.
Daca aveti aceleasi simptome la cutia MMT nu ezitati sa mergeti la service.
Se rezolva repede si zau parca e mai bine acum decat atunci cand era noua.
goe80 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2009, 15:01 PM   #3
serbanica
Junior Member

serbanica's Avatar

Send a message via Yahoo to serbanica

Quote:
Originally Posted by goe80 View Post
Salut!
Masinuta are numai vreo 500 Km si am observat ca la parcarea cu spatele pe trotuare cu borduri noi (mai inaltute) miroase a cauciuc ars. Poate fi de la ambreiaj sau de la vreo cupla de limitare? Problema este ca nu poti face balansul specific la bordura neavind ambreiaj normal.
Eu nu am MM dar o singura data mi s-a intamplat sa miroasa a cauciuc ars din cauza unei borduri. Am picat pur si simplu intr-o mini groapa iar cauciucurile rotilor din spate erau practic lipite de respectiva bordura. Problema era ca masina era urcata cu puntea spate pe bordura (!).

Ca sa ies de-acolo a trebuit sa turez tare motorul (4-5k rpm) si am reusit sa ies; dar din cauza frecarii mirosea raud e tot.
serbanica is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2010, 17:13 PM   #4
bantina
Junior Member

Quote:
Originally Posted by goe80 View Post
Salut!
dar ce motorizare ai?diesel sau benzina?
bantina is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
cutie, multimode

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules