|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut!
Sunt un fericit posesor al unui Auris Luna MM. Masinuta are numai vreo 500 Km si am observat ca la parcarea cu spatele pe trotuare cu borduri noi (mai inaltute) miroase a cauciuc ars. Poate fi de la ambreiaj sau de la vreo cupla de limitare? Problema este ca nu poti face balansul specific la bordura neavind ambreiaj normal. A mai observat cineva acest aspect la cutiile MultiMode? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Pe la vreo 13000 Km atunci cand era rece masina aveai senzatia ca la plecarea de pe loc masina se ineaca. Cutia de viteze ba cupla ba decupla in cazul unor accelerari usoare.
Totul se rezolva daca lasai masina sa se incalzeasca vreo 5 minute. Dupa o saptamana programare la Service. Dupa ce le-am explicat mi-au zis ca este nevoie sa schimbe softul la cutia de viteze din cauza senzorilor decalibrati. Daca aveti aceleasi simptome la cutia MMT nu ezitati sa mergeti la service. Se rezolva repede si zau parca e mai bine acum decat atunci cand era noua. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Ca sa ies de-acolo a trebuit sa turez tare motorul (4-5k rpm) si am reusit sa ies; dar din cauza frecarii mirosea raud e tot.
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|