Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Yaris si Yaris Verso > Probleme tehnice

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Curge apa din bord - yaris 2006 1,3

Probleme tehnice

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-09-2009, 09:56 AM   #1
pseudonym
Junior Member

Default Curge apa din bord - yaris 2006 1,3

Salut,

Avem o problema mai ciudata la Yaris, de ceva timp curge apa din bord. Initial numai la pasager, undeva pe langa tordedou, dar ieri a inceput sa curge si pe picoarele soferului. Cand masina vireaza stanga sau dreapta sa aude cum sa misca apa undeva prin bord.
Credeam ca e ceva infundat la scurgere de AC, dar a si plouat mult ultima vreme, si ar fi si o varianta sa intre undeva la parbriz. Parbriz a fost inlocuit la service Toyota din pitesti acuma 2 ani, nu au fot probleme pana acuma.

A mai intalnit cineva asa ceva? Scurgere de AC pot fi verificat cumva fara sa desfac tot bodrul?
pseudonym is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2009, 19:16 PM   #2
bogdy
Junior Member

Personal cred ca este de la scurgerea AC. Am patit si eu la fosta mea masina, la yaris inca nu. Fara a demonta ceva, poti sa verifici daca e infundata uitindu te sub masina, daca nu curge, e clar infundata scurgerea sau furtunasul e dislocat din locul lui.
bogdy is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2009, 20:28 PM   #3
Claudiu2525
Junior Member

Demonteaza grila de sub parbriz,acolo unde ai stropitorile,si vezi sa nu ti se fi infundat gaurile laterale pt. scurgerea apei,cu frunze ,noroi,etc.De regula,de acolo e problema,nu este de la ac
Claudiu2525 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2009, 20:10 PM   #4
pseudonym
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Claudiu2525 View Post
Demonteaza grila de sub parbriz,acolo unde ai stropitorile,si vezi sa nu ti se fi infundat gaurile laterale pt. scurgerea apei,cu frunze ,noroi,etc.De regula,de acolo e problema,nu este de la ac
Mersi de raspunsuri, am sa verific intradevar scurgere, cand am timp.
Old 08-11-2009, 08:16 AM   #5
pseudonym
Junior Member

S-a rezolvat la service, au fost blocate scurgeri de la AC, le au desfundat fara sa desface ceva.
Old 08-11-2009, 19:09 PM   #6
zorro
Senior Member

zorro's Avatar

Si cum au facut desfundarea?

Reply

Tags
2006, apa, bord, curge, din, yaris

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules