|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut,
Avem o problema mai ciudata la Yaris, de ceva timp curge apa din bord. Initial numai la pasager, undeva pe langa tordedou, dar ieri a inceput sa curge si pe picoarele soferului. Cand masina vireaza stanga sau dreapta sa aude cum sa misca apa undeva prin bord. Credeam ca e ceva infundat la scurgere de AC, dar a si plouat mult ultima vreme, si ar fi si o varianta sa intre undeva la parbriz. Parbriz a fost inlocuit la service Toyota din pitesti acuma 2 ani, nu au fot probleme pana acuma. A mai intalnit cineva asa ceva? Scurgere de AC pot fi verificat cumva fara sa desfac tot bodrul? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Personal cred ca este de la scurgerea AC. Am patit si eu la fosta mea masina, la yaris inca nu. Fara a demonta ceva, poti sa verifici daca e infundata uitindu te sub masina, daca nu curge, e clar infundata scurgerea sau furtunasul e dislocat din locul lui.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Demonteaza grila de sub parbriz,acolo unde ai stropitorile,si vezi sa nu ti se fi infundat gaurile laterale pt. scurgerea apei,cu frunze ,noroi,etc.De regula,de acolo e problema,nu este de la ac
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Mersi de raspunsuri, am sa verific intradevar scurgere, cand am timp.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
S-a rezolvat la service, au fost blocate scurgeri de la AC, le au desfundat fara sa desface ceva.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Si cum au facut desfundarea?
|