|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Am tot auzit in ultima perioda de problema asta - curatarea sorbului pompei de ulei. Pe la 100.000 km parcursi este obligatoriu curatarea acestei site. Un prieten bun la 130.000 , intr-un interval de 3 km de la aprinderea martorului de ulei a facut motorul praf. La service i-au spus ca este o problema des intalnita la LC 120. Voi stiti ceva de asta?
LC 120 3.0 D4D AT Last edited by crosby; 10-26-2011 at 08:31 AM. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
aha. se verifica la fiecare schimb de ulei sorbul . si de obicei fenomenul se intalneste des la cele AT. dar sincer daca i se aprinse martoru .. de ce a mai mers?ca era clar daca e martoru aprins si nivelul este oki e o prb interna ...dar asa e romanu , merge nu are nimic ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Mai avea 3 km pana acasa ... daca stia ce o sa se intample nu mai pleca de pe loc. A gasit motor la mana a 2-a - 3500 de euro. El vrea sa o vanda, e foarte suparat
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
ma nene ... tre sa fi dus cu capu sa nu o opresti .. indiferent cat ai ... si 300 m si tot il faci praf . de oameni dinastia sunt satul ... io am un ex in familie , dar pozitiv, e atehnic total dar cum se aprinde ceva trage dreapta , suna si rezolva ... asa ca e culpa lui ... o mashina se conduce si dupa ce indica bordul nu numai din turometru, vitezometru , pedale si volan... 3 km sa mergi fara ulei in motor ... pffffff ... mai am un prieten mai indepartat , care a facut cu un Subaru 2.5 T la fel ca amicu tau .... acu zici ca are diesel .. asa de tare ii bate si ii consuma cam 1 l uei la 50-70 km ... tot asa aprins bec si el a zis ce .... merg frate ... si acu . merge sa faca credit sa schimbe motoru ...
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| curatarorb, pompa, ulei |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|