|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Salut,
Pe forumul vechi era un astfel de subiect. M-am gandit sa il incep eu din nou. So... Astept un Auris Sol 1.6VVT-i care trebuie sa vina la inceputul lui februarie. Abia astept. Nu prea am rabdare Sper sa fi facut o alegere buna.La multi ani! |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
...sa o stapanesti sanatos si sa ne postezi si noua o poza ( sau mai multe ) cu ''dumneaei'' cand o veni. De fapt , eu initial ma orientasem catre Auris dar m-au ''corupt'' membrii familiei cum ca are portbagajul mai mic decat al Corollei si asta e un argument hotarator cand ai una bucata familie. Altminteri , Auris-ul ma cucerise initial si pozitia la volan aducea oarecum a monovolum. Ai facut o alegere superba , stai linistit. La Multi Ani.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Multumesc
![]() Si eu am familie si intentionez sa tin masina foarte mult timp. Acum sunt indragostit de ea. Nu imi fac griji pentru portbagaj. Daca rabatez scaunele, obtin 750 de litri, cred ca sunt suficienti ![]() Bine, deocamdata, ca nu e nici un bebe. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Tot pe asta ma si bazasem si eu ca argument....'''dom'le...ziceam eu...daca rabatez bancheta din spate o fac mai spatioasa ca un break''......cat despre bebe....o sa vina si el...nu?...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Cam īntr-o săptămānă (teoretic) ar trebui să o ridic şi eu de la dealer. Emoţii!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
....in ziua in care mi-a venit Corolla nici sa mananc n-am putut. Asa ca stiu cum este.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Norocosule. O saptamana...
![]() Sa o stapanesti sanatos. Ce dealer? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
ia-o usurel cu termenele. Pe mine m-au sunat intr-o vineri de la Inchape ca a venit masina sa dau banii si sa o ridic. Pana joi n-am putut s-o ridic, ba din cauza bancii, ba ca de fapt e la comisionarul vamal, ba ca nu e spalata...Deci rabdare... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Member
|
Quote:
... eu deja nu mai mancasem de o saptamana!!!! ![]() Oricum, in ziua cand a sosit masina, m-am dus "SAGEATA" la dealer si nici nu am mai asteptat s-o pregateasca pt livrare!!! Am luat-o asa cum era, poate de teama sa nu se razgandeasca si sa ma mai amane vreo cateva zile, deoarece deja asteptasem FOARTE mult dupa masina!... De atunci (07 iulie 2007) si pana in prezent, credeti-ma! nu m-am plictisit absolut deloc la volanul acesteia! De fiecare data cand ma urc in masina, traiesc aceeasi bucurie si placere "sofereasca" ca in prima zi cand am condus-o! Si mie mi se pare incredibil, dar acesta e adevarul!... Mi se pare cea mai buna alegere auto pe care am facut-o!...
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Eu si acum mai maninc in aurica
era o gluma, un sfat, incaltati-o cu caucioace de iarna, se comporta excelent, faci partie cu ea prin zapada. Eu am vedestein snowtrac 2
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| curand, mea |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|