Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Auris

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

In curand va fi si a mea

Toyota Auris

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2007, 16:31 PM   #1
meios4us
Member

Default In curand va fi si a mea

Salut,
Pe forumul vechi era un astfel de subiect. M-am gandit sa il incep eu din nou.
So...

Astept un Auris Sol 1.6VVT-i care trebuie sa vina la inceputul lui februarie. Abia astept. Nu prea am rabdare Sper sa fi facut o alegere buna.

La multi ani!
meios4us is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2007, 17:00 PM   #2
crystoyu
Administrator

...sa o stapanesti sanatos si sa ne postezi si noua o poza ( sau mai multe ) cu ''dumneaei'' cand o veni. De fapt , eu initial ma orientasem catre Auris dar m-au ''corupt'' membrii familiei cum ca are portbagajul mai mic decat al Corollei si asta e un argument hotarator cand ai una bucata familie. Altminteri , Auris-ul ma cucerise initial si pozitia la volan aducea oarecum a monovolum. Ai facut o alegere superba , stai linistit. La Multi Ani.
crystoyu is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2007, 17:30 PM   #3
meios4us
Member

Multumesc
Si eu am familie si intentionez sa tin masina foarte mult timp. Acum sunt indragostit de ea. Nu imi fac griji pentru portbagaj. Daca rabatez scaunele, obtin 750 de litri, cred ca sunt suficienti
Bine, deocamdata, ca nu e nici un bebe.
Old 12-31-2007, 17:45 PM   #4
crystoyu
Administrator

Tot pe asta ma si bazasem si eu ca argument....'''dom'le...ziceam eu...daca rabatez bancheta din spate o fac mai spatioasa ca un break''......cat despre bebe....o sa vina si el...nu?...
Old 01-01-2008, 07:58 AM   #5
DanCld
Member

DanCld's Avatar

Cam īntr-o săptămānă (teoretic) ar trebui să o ridic şi eu de la dealer. Emoţii!
DanCld is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2008, 10:03 AM   #6
crystoyu
Administrator

....in ziua in care mi-a venit Corolla nici sa mananc n-am putut. Asa ca stiu cum este.
Old 01-01-2008, 11:24 AM   #7
meios4us
Member

Norocosule. O saptamana...
Sa o stapanesti sanatos. Ce dealer?
Old 01-13-2008, 08:24 AM   #8
blackmamba
Junior Member

ia-o usurel cu termenele. Pe mine m-au sunat intr-o vineri de la Inchape ca a venit masina sa dau banii si sa o ridic. Pana joi n-am putut s-o ridic, ba din cauza bancii, ba ca de fapt e la comisionarul vamal, ba ca nu e spalata...
Deci rabdare...
blackmamba is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2008, 08:14 AM   #9
alinlunganu
Member

alinlunganu's Avatar

Send a message via Yahoo to alinlunganu

Quote:
Originally Posted by crystoyu View Post
....in ziua in care mi-a venit Corolla nici sa mananc n-am putut. Asa ca stiu cum este.
... eu deja nu mai mancasem de o saptamana!!!!
Oricum, in ziua cand a sosit masina, m-am dus "SAGEATA" la dealer si nici nu am mai asteptat s-o pregateasca pt livrare!!! Am luat-o asa cum era, poate de teama sa nu se razgandeasca si sa ma mai amane vreo cateva zile, deoarece deja asteptasem FOARTE mult dupa masina!...
De atunci (07 iulie 2007) si pana in prezent, credeti-ma! nu m-am plictisit absolut deloc la volanul acesteia! De fiecare data cand ma urc in masina, traiesc aceeasi bucurie si placere "sofereasca" ca in prima zi cand am condus-o! Si mie mi se pare incredibil, dar acesta e adevarul!... Mi se pare cea mai buna alegere auto pe care am facut-o!...
Old 01-17-2008, 08:31 AM   #10
paul-cristian
Junior Member

Send a message via Yahoo to paul-cristian

Eu si acum mai maninc in aurica era o gluma, un sfat, incaltati-o cu caucioace de iarna, se comporta excelent, faci partie cu ea prin zapada. Eu am vedestein snowtrac 2
paul-cristian is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
curand, mea

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules