|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Am observat ca merge cu viteza 1 fara sa apas acceleratia si m-am folosit de acest lucru pentru a iesi din impotmoliri,bineinteles am mai apasat si acceleratia dar atat cat sa nu se opreasca motorul,asa am iesit foarte usor fara sa tin pe ambreaj si desigur cu butonul 4x4 cuplat.Am mai mers pe polei cu viteza 1 la 800 ture in coborare,daca mergeam mai tare ma duceam in sant cu cauciucuri de iarna cu tot,iar daca puneam frana derapam in lateral asa ca n-am pus.Voi ce parere aveti ,cum trebuie sa conducem in conditii de iarna si cum sa iesim din impotmoliri?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Am fost nevoit sa merg iar pe polei si gheata si am observat o tendinta a ravului de a derapa pe spate mai ales la denivelari si viraje.Am cauciucuri dunlop de iarna in stare foarte buna.Sa fie stilul de condus de vina sau si faptul ca ravul are la anvelopele 225 talonul 147 mm,greutatea mare per total cat si predominent pe axa fata si ampatamentul mic.Ce parere aveti?Voi in aceleasi conditii de drum patiti la fel?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
este o masina care se descurca admirabil, in situatiile mai sus mentionate. si eu in cei aproape 5 ani de cand o conduc am fost extrem de multumit de ceea ce poate. nu este o masina de off road, dar care nu te lasa la greu, atat timp cat nu se exagereaza in momentul in care o scoti de pe drumurile publice.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| aceasta, ati, condus, cum, iarna, rav |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|