|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Buna seara. As vrea sa achizitionez un Avensis dar am inteles ca ar fi costurile foarte mari de intretinere si cele de la reviziile obligatorii pentru pastrarea garantiei. Daca se poate as vrea sa stiu de la cei care detin un Avensis model 2010, pe motorizare 1.8 benzina care sunt aceste preturi. Multumesc anticipat.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Īţi poţi face o idee despre costurile aferente reviziilor modelului ales de tine, intrānd pe www.toyota.ro la partea de After Sales, unde ai preţuri estimative pentru revizii. Poţi să le consideri preţuri maxime,.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Pt Ave gasesti aici: http://www.toyota.ro/Images/Avensis_tcm420-875541.pdf
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Pret valabil la 01.03.2010, motor 1.8 benzina, revizia la un an, la Focsani:
- manopera 105, fara TVA; - ulei sintetic Castrol 0W30 (daca am retinut bine) 275.59, fara TVA; - filtru ulei 31.08, fara TVA. Total 490 lei. La momentul respectiv era mai mic decat pretul afisat aici http://www.toyota.ro/cars/new_cars/p...i_avensis.aspx Daca vrei sa afli cu exactitate preturile la revizii, poti sa incerci asa: suni la un service autorizat si-i intrebi pretul pt revizia la 15000 km. Daca vrei sa-ti faci o idee asupra preturilor la reviziile urmatoare (eventual pt o comparatie cu preturile de la alte marci), rogi prietenii sa sune si ei si sa intrebe care sunt preturile pt reviziile la 30000, 45000 ... 150000 km. Tot de mai sus poti sa-ti faci o idee asupra catorva consumabile. Last edited by moritz; 08-28-2010 at 11:58 AM. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Multumesc.
|
|