|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Stie cineva cat costa unb parbriz de Yaris? Am luat o piatra de pe drumurile patriei!
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Nu ai casco?
Daca vei merge pe varianta oficiala banuiesc ca vei tinde catre 2000 lei (parbriz + manopera). |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Am avut eu problema asta cu parbrizul de la o constructie....la toyo costa 25 mil cu montaj si tva etc. Problema e ca o comanda de parbriz dureaza 2 sapt. Eu aveam geamul ca o pinza de paianjen si chiar nu puteam sa merg asa si oricum cei care l-au spart nu aveau atitea bani asa ca mie mi-au pus cei cu constructia un parbriz ok germania, chiar linga toyo sud cu 7 mil, bine nu este Pilkington, dar are avantajul ca are banda de protectie solara sus, arata mult mai bine decit cel original.
Daca nu ai casco iti dau mai multe detalii. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Eu l-am schimbat pe cel original al masinii in garantie, fiind nemultumit de calitatea sa si n-am rezolvat mare lucru.... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
eu ma schimbat parbrizul pe casco ...costul unui parbriz la gimarom a fost de 1300 lei....parbriz pilkington...mult mai rezistent decat cel original....dar oricum face mici urme de la pietre...dar nu se sparge asa usor
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Am schimbat anul trecut la masina prietenei mele parbrizul si a tinut fix un an.
S-a crapat evident de o pietricica sarita de la masinile din fata pe drumurile nationale "bine facute". Acum am gasit la alta firma la 550 RON : parbriz Chiar daca e un parbriz ieftin si nu e cine stie ce calitate eu zic ca merita, avand in vedere ca si parbrizul original s-a spart foarte usor tot de la o pietricica. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
buna...si eu am schimbat parbrizul la yaris...m-a costat 300 ron....de la un dealer de parbrize din pitesti...nu este original dar este ok...il am montat de asta vara....
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
1700 roni la toyota focsani.
|