|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut,
Am o toyota corolla din 2004 1.6vvti cu cutie automata (112.000 km) doresc pe cat posibil sa mi se explice si mie cum functioneaza sistemul de tractiune ,ce fel de ambreiaj are si cam cat ar costa .intreb asta deoarece am observat ca la ultimile 2 plecari mai in tromba mi-a mirosit destul de tare a ferodo in habitaclu , poate a venit vremea sa il schimb. Va rog sa va dati cu parerea doar cei care chiar stiu cu ce se mananca aceasta disciplina. Daca mai trebuie sa dau detalii sunt deschis discutiilor. PS:nu aruncati cu pietre in omul care nu se pricepe sa expuna acesta pb prea bine (sunt inginer : prin definitie am privirea inteligenta dar exprimare ciudata).....
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Cel mai bine mergeti la un service autorizat sa vada ce se intampla.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
|
|