|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
performante 10 (o persoana), hai 7.5 cu 2 persoane, si nu inteleg de ce are 4 locuri, eu merg majoritatea timpului singur deci pt mine nu exista masina mai buna , dar....fameleonul creste (speram) deci incep sa-mi pun intrebari. cu alte cuvinte, daca-l conduci singur sincer e mai bun ca orice corolla, si auris, daca mai e cineva cu tine deja incepi sa pleci capul.
cat despre consum? mie i-mi ia 6, oricand, oricum, oriunde...exact 6! fix! (dar am o problema....nu i-mi place sa merg in coloana) |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
sincer , am mai condus masini, mai am un espero 2l 77kw, dar senzatia care ti-o da aygo nu am mai intalnit-o la nici o masina, si hai sa vedem la cat atinge suta
vad ca esti din bucuresti, eu mai trec prin capitala, pe la rude, daca nu gasesti un aygo sa te dai poate ne intalnim odata sa vezi ce poate e posibil sa fie numai senzatia dar sincer inca nu am gasit pe cineva cu o masina cat de cat normala (100-130 cp) sa nu-i fac fata, cu doar trei cilindri si un litru imparte si tu greutatea la cati caluti sunt si vezi si tu diferentele |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Un Aygo de 1L şi 68 CP ajunge la 100 īn 14,2 sec.
O Corolla de 1,6 L şi 124 CP ajunge la 100 īn 10,4 sec. Asta avānd īn vedere şi diferenţa de masă. E absurd ce zici.
|
|
|
#5 |
|
Member
|
k, eu nu spun ca nu e mai bun aurisul sau corolla
ideea era ca o masina asa de mica se simte bine printre suratele ei mai mari (am scris mai devreme cu o singura persoana la bord) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Asta e cu totul altceva.
|
|
|
#7 |
|
Member
|
i-mi pare rau ca nu mai sunt alti aygo-isti pe forum sa ma sustina
eu am peste 500 000 de km facuti cu diverse masini, si sincer , placerea condusului ca in aygo nu am mai intalnit-o la nici o masina, si pana la urma asta e o mare chestie. am fost la drive test cu noua corolla 1.6 si e k, dar ... nu pot sa zic ca nu merge, ca nu trage dar ...asa...fara sa te faca sa vrei sa pleci sa te plimbi. e o alta clasa k, dar eu merg mult, si e important sa ma simt bine macar pe drum daca nu acolo unde ajung. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
sall, gata, nu mai esti singur. sunt de acord aproape intru totul cu tine cu tot ce spui. sincer mie nu-mi place viteza, dar masina asta e pur si simplu formidabila, mai ales la traficul din Buc. ...plec primul de la semafor intotdeauna si nimeni nu comenteaza. punct. insa m-am facut de ocara de 2 ori, odata cu un Colt CZ3, apoi, spre surprinderea mea, cu un LAND CRUISER care m-a ajuns din urma dupa 100m, si dupa alte 200 nu-l mai vedeam. probabil il suparasem tare de tot. alte masini sa fiu sincer nu prea am vazut decat in retrovizoare...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
eu am facut drive test si cu noua corolla, si sincer nu m-a dat pe spate (cum m-am asteptat), dar, sunt sigur ca daca mai punem un pasager si vreo doua bagaje ..... nici nu mai discutam
sincer asta e singura problema a mea cu aygo.!!! daca te grabesti mai bine lasi sticluta cu apa acasa. orice kg in plus se simte. eu chiar ma gandesc sa slabesc ca sa tunez masina. (probabil mai castig vreo doi cai in plus pe kg) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Cu cat masina e mai mica, placerea condusului creste (ma refer la condus sportiv). Aygo are 0-100 in 12, 12.5 secunde (pentru ca in teste, la 95 la ora are 6000 de turatii -> trebuie sa ii dea a 3-a => se pierde timp). Daca adaugi un cip tuning usurel + un filtru de aer sport... ajungi si mai repede. A si apropo, nu mai comparati auris de aprox 18 mii euro cu aygo de 10 mii ca chiar nu isi are rostul oasemenea comparatie.
Si chiar nu vad sensul sa compari o masina de 124 de cai cu una de 68.. aproape dublul de cai putere pentru 1.5 secunde mai putin... nu prea se merita dupa parerea mea. |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| aygo, consum |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|