|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
In primul rand Salutare Tuturor!!!
Cel putin eu sunt foarte multumit de masina si de motorizare si nici consumul nu mi se pare mare, insa e mult mai mare decat scrie in cartea tehnica. Acum 3 saptamani i-am facut consumul la pompa si consumul combinat 50% oras - 50 % afara a fost de 7,3 litri. O fi fost cateva grade cu minus si si motorul in rodaj dar totusi cu 2 litri mai mult decat scrie in carte...eu zic ca e mult. Astept pareri si din partea altor posesori de motor de 2.0 D-4D 126 CP. Sunt curios daca eu sunt de vina pentru consum sau mint cu nesimtire baietii care au pus acele date de consum. Oricum per ansamblu motorul e stralucit!!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Felicitari pentru achizitie ....
Intenzionez peste un an sa-mi iau o Corolla 2.0 d4d sol si chiar sunt curios cosumul acestui super motor .....
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Mersi Mushu, am ajuns deja la 3500 de km dar sper sa se mai lase consumul ca in momentul de fata nu sunt foarte multumit, oricum o sa revin cu valori de consum pe masura ce inaintez inspre prima revizie de 15000.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
jos palaria pentru motor
pana acum am 1300 km,pot spune ca am menajat-o pana acum. un lucru e clar : trage motorul de nu-i adevarat. consumul de ex tl-buc aprox 300 km cu 120-130/h - 5.1 Bucuresti nu pot spune, ca mai ies uneori afara dar e undeva pe la 8-9, cu aglomeratie |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
In primul rand felicitari pentru achizitie David! In oras cum stai? ce consum? Eventual consum la pompa ca cel de pe Comp de Bord e aproximativ.
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Consumurile din carte nu bat cu cele reale la nici o masina. Depinde mult de conditiile de trafic , de temperatura exterioara, de distantele parcurse , de talpa fiecaruia. Consumul din carte este facut in conditii de laborator cu o anumita temperatura, presiune si un numar de kilometrii...
Sotia a reusit sa scoata un consum (5.6l/100km) mai mic decat in carte, mergand aproape constant cu 80-90 pe un drum de 150 km aproape pustiu. Eu sub 7l nu reusesc sa scad, dar nici nu sunt multe masini care sa ma depaseasca.
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Ceva noutati la consumlul de 2.0 D-4D ? ? Acum ca s-a mai incalzit vremea?! O sa ii fac si eu plinul din nou saptamana aceasta si o pun si eu rezultatul.
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
pai ce sa zic, am deja 3200 km
motorul e atat de fain, incat nu sunt suparat ca este consumul mai mare decat cel din carte. fuge de nu-i adevarat ce pot spune despre consum in bucuresti undeva la 9 , in aglomeratia asta nu prea se poate face consumul iar afara, valori inregistrate doar folosind tempomatul ce-i drept la 80-90 km/h - 4l/100 la la 130-140 km/h - 5.5l/100 160 km/h - 6~7l/100 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
HE HE, da nici nu ii rau!!! 9 in Bucuresti!!!, Sa vedem acum cu incalzirea o sa mai scada putin si pe urma creste iar
ca doar o sa dam drumul la AC. Da, intradevar motorul ala face toti banii, eu am 6000 de km cu ea si imi place mai mult cu fiecare kilometru facut inafara orasului.
|
|
|
![]() |
| Tags |
| consum, d4d |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|