|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Iarna in oras imi mananca 7.5 in conditiile unui trafic infernal.
Trafic lejer n-am vazut in bucuresti ))))Vara la un drum pana in grecia, 4 persoane, masina plina, 150km/h pe autostrada, AC non-stop am scos 5.7 Tot vara pe DN1, mers cu 80 schimbat dupa indicator, am scos 4.7, fara AC. Profit de ocazie sa dedic un mare HUOOOOOOO benzinariilor pentru pretul motorinei. A ajuns Apline Dieselul 4Roni . Prost o fi care o mai calca pe la OMV.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
http://www.ptronic.be/index.php?class=Catalog&MarqueFilter=39&VoitureFil ter=Auris%201.4%20D4D&MotorisationFilter=25714 Ce ziceti de chestia asta? E valabila la majoritatea marcilor
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Mamaaa, nu va ingesuiti la postat!! Ca nu am loc ! phhh
![]() Datele consumului meu: >primul plin de cand am luat masina mediu pe BC 5.4%, mers pana s-a aprins becul rosul.> 70% afara restul in oras - Buc si C-ta. Total 820km Masina: Auris 1.4 D4-d 90hp aflata curent in rodaj. PS Acum muncesc la consumul celui de al doilea plin!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
7,2-6,5 numai oras
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Update consum!
Conditii: Drum numai oras. Clima permanent On. Greutatea talpii > medie. Nici raliu nici pensionar. Drumuri de maxim 20 minute in trafic de Constanta estivala. (Undeva 50% din ingesuiala din Buc.) 7.1%
www.FanMusic.ro - Muzica pentru masina ta! www.PravaliaCuCarti.ro - Carti pentru timpul tau liber! Last edited by Paranoia; 06-24-2008 at 18:49 PM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
5.7 - mers calm
Bucuresti + drum Bucuresti - Branesti de asemenea in rodaj |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
7.5 mediu in 6 luni.un singur drum pana la mare cu 4.7 in rest preponderent in oras.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Am descoperit America = cum sa scoti consumul din carte! Secretul: accelerari slaabbeee ... Poti merge chiar si in trepta a IV-a, dar cu accelerare slaba, iar de demaraj nici vorba. Plecare lina. Schimbare viteza: la 1900 rot/min
Deci: dupa un drum mixt urban-extraurban ajunsesem (cf CB) la un mediu de 6.0. Apoim urmand cele mai sus scrise am coborat la 5,9. Dimineata cand foloseam AC imi crestea la 6.0. Seara cand ajungeam acasa aveam iar 5,9. In seara asta mi-a coborat chiar la 5,8. Si mai e ceva: n-am mai bagat-o in garaj zilele astea. Dezavantaje - nu recomand fiindca: ma depasesc toti, si probabil ma si blestema! - s-ar putea sa dauneze motorului mersul in regim subturat Avantaje: consum redus. Partea cea mai buna e ca pretul benzinei a depasit pretul motorinei. Ca in vremurile bune! PS: pe vremea cand mergeam "normal" aveam consumul pe la 6,3-6,7 numai prin oras. Last edited by moritz; 04-09-2009 at 20:04 PM. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
[quote=moritz;10052].
Dezavantaje - nu recomand fiindca: ma depasesc toti, si probabil ma si blestema! pot f bine sa te depaseasca daca sunt smekeri: pe contrasens pe unde apuca, ca doar e plin orasul de asemenea specimene |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Un week-end prelungit cu 2 zile si o calatorie rapida: BR - Cheia in prima zi. 2 persoane adulte si un copil plus bagaje. A doua zi: Cheia - Sacele - Predeal - Busteni - Sinaia - retur. A patra zi: Cheia - Brasov - Intorsura Buzaului - Buzau - Braila. Total: 700 km. Consum mediu: 4,4 dupa calculator. Incarcat rezervor la intoarcere: 36 litri. Consumul l-am scos in urmatoarele conditii: in zona de campie mers cu 120, in zona montana 80-90. Pe serpentine chiar si 30. Nu m-am grabit deloc, am si oprit de multe ori - a fosto calatorie de destindere si placere - de aceea si consumul f bun.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| consum, d4d |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|