|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Am o mare rugaminte la voi colegi de pe forum...In primul rand sa va salut ca sunt nou pe aici iar in al doilea rand va cer ajutorul cu o mica problema...Nu pot deschide masina de la cheie si am fost pana acum la toyota focsani unde mi-a spus ca nu e din cauza bateriei (fiind noua), se poate ca problema sa fie la un circuit ceva si ca nu ma poate ajuta ...O sa incerc si la Toyota Bucuresti Nord dar am programare tocmai pe 10 august...Daca ma puteti ajuta v-as fi foarte recunoscator...Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Deci nu poti deschide cu cheia sau din telecomanda de pe cheie ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Problema se manifestă doar la deschiderea maşinii? O poţi închide din telecomandă?
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
poate e radio reciveru defect. daca se inchide din butonu de pe portiera cam asta e .si la ambele chei face asa ? daca mashina e in garantie nu ai de ce sa iti faci prb. se schimba modulu ala.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Incearca sa pui o baterie noua. Am avut si eu o problema similara de curand si am rezolvat-o astfel.
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Cealalta cheie nu are inchidere/deschidere...Iar garantie la masina numai am....Oricum multumesc pt ajutor...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Chiar daca ei spun ca nu e de la asta. O baterie noua costa in jur de 10 RON. Nu prea ai nimic de pierdut.
|
|
|
![]() |
| Tags |
| auris, cheie, toyota |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|