|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Cu ceva vreme in urma s-a aprins becul check , Yaris benzina, are 18.000 km.
M-am dus la service pus masina pe tester de doua ori si nimic. Pareri : 1 Lantul de distribuite s-a intins oare ? Dar daca nu ? Dau 15 mil sa schimba ,se zice ca se poate circula si asa oare?Dar din cind in cind se mai stinge , se mai aprinde ![]() Am inteles ca ar fi un senzor care masoara daca lantul s-a intins ma intreb de ce testerul nu zice ok, cit s-a intins 1mm,2,? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
la 18.000km sa intins lantu? :O
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Da asta zice mecanicul
, cica am circulat numai in oras si din cauza asta s-a intins lantul si senzorul sesizeaza ceva , care? ala de la lant.Dar oare exista undeva un service in RO unde sa poti sa mergi si cineva sa-ti dea un raspuns coerent si nu ceva de genul pe "tester nu vedem nimic", masina nu are nimic puteti circula si asa cu ea, cu becul aprins. La ce bun electronica asta ? Poate imi recomandati un service unde sa pot sa merg la diagnoza. Chiar si in afara tarii. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
pffff eu zic ca e imposibil.... eu am o Corola 2006 mai putin si face 100.000km si nu am avut avut treaba.... Lantul e facut sa rezite la schimbasri de caldura(cald-rece) sa reziste la forte mari, nu are cum sa se intinda.... eventual sa se rupa o zala... imagineazati ca sunt motociclist, la motocileta tranzmisia e tot pe lant, motocileta este supusa la eforturi, socuri, forte mult mai mari... si nu se intinde lantul... parerea mea este 1. lantul este facut din 3 inele, unul este de protectie, exista posibilitatea sa se fi rupt un inel si atunci va trebui inlocuit lantul 2. posibilitate stricari unui senzor sau 3. defect de fabricatie. Sfatul meu este sa te mai duci undeva la un servis sa iti veridice masina, si apoi cu garantia in dinti (prespun ca la 18.000km inca mai ai garantie) te duci la Toyota sa iti rezolve probleam.... e imposibil la 18.000km sa se "intinda" lantul.... Iti urez mula bafta in rezolvarea problemei!!!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
E greu de gasit o reprezentanta ca lumea in Ardeal . Sfatul meu este sa faci un drum pana la Pitesti si sa-ti rezolvi problema . Da un telefon inainte si sper sa fie bine . Este aproape imposibil ca lantul sa cedeze la km astia . Bafta !
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
problema este ca daca nu este aprins ei zic ca nu pot face nimic, (asta mi-au spus ) si asa sa mergi pina la pitesti, nu stiu. Astazi de exemplu s-a stins, este foarte interesant daca este foarte cald afara cum a fost si astazi becul nu s-a aprins dar pun pariu ca dimineata cind vor fi 18 grade se va aprinde din nou.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|