Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Yaris si Yaris Verso > Probleme tehnice

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Check - aprins tot timpul

Probleme tehnice

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-22-2011, 16:47 PM   #1
kalmy
Member

Exclamation Check - aprins tot timpul

Cu ceva vreme in urma s-a aprins becul check , Yaris benzina, are 18.000 km.
M-am dus la service pus masina pe tester de doua ori si nimic.

Pareri : 1 Lantul de distribuite s-a intins oare ? Dar daca nu ? Dau 15 mil sa schimba ,se zice ca se poate circula si asa oare?

Dar din cind in cind se mai stinge , se mai aprinde

Am inteles ca ar fi un senzor care masoara daca lantul s-a intins ma intreb de ce testerul nu zice ok, cit s-a intins 1mm,2,?
kalmy is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2011, 17:48 PM   #2
Costi_TM
Junior Member

la 18.000km sa intins lantu? :O
Costi_TM is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2011, 19:47 PM   #3
kalmy
Member

Quote:
Originally Posted by Costi_TM View Post
la 18.000km sa intins lantu? :O
Da asta zice mecanicul , cica am circulat numai in oras si din cauza asta s-a intins lantul si senzorul sesizeaza ceva , care? ala de la lant.
Dar oare exista undeva un service in RO unde sa poti sa mergi si cineva sa-ti dea un raspuns coerent si nu ceva de genul pe "tester nu vedem nimic", masina nu are nimic puteti circula si asa cu ea, cu becul aprins.
La ce bun electronica asta ?
Poate imi recomandati un service unde sa pot sa merg la diagnoza. Chiar si in afara tarii.
Old 08-24-2011, 11:51 AM   #4
Costi_TM
Junior Member

pffff eu zic ca e imposibil.... eu am o Corola 2006 mai putin si face 100.000km si nu am avut avut treaba.... Lantul e facut sa rezite la schimbasri de caldura(cald-rece) sa reziste la forte mari, nu are cum sa se intinda.... eventual sa se rupa o zala... imagineazati ca sunt motociclist, la motocileta tranzmisia e tot pe lant, motocileta este supusa la eforturi, socuri, forte mult mai mari... si nu se intinde lantul... parerea mea este 1. lantul este facut din 3 inele, unul este de protectie, exista posibilitatea sa se fi rupt un inel si atunci va trebui inlocuit lantul 2. posibilitate stricari unui senzor sau 3. defect de fabricatie. Sfatul meu este sa te mai duci undeva la un servis sa iti veridice masina, si apoi cu garantia in dinti (prespun ca la 18.000km inca mai ai garantie) te duci la Toyota sa iti rezolve probleam.... e imposibil la 18.000km sa se "intinda" lantul.... Iti urez mula bafta in rezolvarea problemei!!!!
Old 08-24-2011, 13:58 PM   #5
vali44
Senior Member

E greu de gasit o reprezentanta ca lumea in Ardeal . Sfatul meu este sa faci un drum pana la Pitesti si sa-ti rezolvi problema . Da un telefon inainte si sper sa fie bine . Este aproape imposibil ca lantul sa cedeze la km astia . Bafta !
vali44 is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2011, 18:56 PM   #6
kalmy
Member

Quote:
Originally Posted by vali44 View Post
E greu de gasit o reprezentanta ca lumea in Ardeal . Sfatul meu este sa faci un drum pana la Pitesti si sa-ti rezolvi problema . Da un telefon inainte si sper sa fie bine . Este aproape imposibil ca lantul sa cedeze la km astia . Bafta !
problema este ca daca nu este aprins ei zic ca nu pot face nimic, (asta mi-au spus ) si asa sa mergi pina la pitesti, nu stiu. Astazi de exemplu s-a stins, este foarte interesant daca este foarte cald afara cum a fost si astazi becul nu s-a aprins dar pun pariu ca dimineata cind vor fi 18 grade se va aprinde din nou.
Old 08-24-2011, 19:05 PM   #7
vali44
Senior Member

Quote:
Originally Posted by kalmy View Post
problema este ca daca nu este aprins ei zic ca nu pot face nimic, (asta mi-au spus ) si asa sa mergi pina la pitesti, nu stiu. Astazi de exemplu s-a stins, este foarte interesant daca este foarte cald afara cum a fost si astazi becul nu s-a aprins dar pun pariu ca dimineata cind vor fi 18 grade se va aprinde din nou.
Nu mai e mult pana vine frigul si atunci , daca martorul ramane aprins , mergi la o reprezentata serioasa ! Chiar nu stiu ce sa-ti mai spun altceva ... pe forum sunt doi oameni care stiu multe despre aceste masini - * comentator * si * vvti * . Nu ar fi rau sa le trimiti un PM si vezi ce spun si ei .
vali44 is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2011, 19:06 PM   #8
kalmy
Member

Quote:
Originally Posted by Costi_TM View Post
pffff eu zic ca e imposibil.... eu am o Corola 2006 mai putin si face 100.000km si nu am avut avut treaba.... Lantul e facut sa rezite la schimbasri de caldura(cald-rece) sa reziste la forte mari, nu are cum sa se intinda.... eventual sa se rupa o zala... imagineazati ca sunt motociclist, la motocileta tranzmisia e tot pe lant, motocileta este supusa la eforturi, socuri, forte mult mai mari... si nu se intinde lantul... parerea mea este 1. lantul este facut din 3 inele, unul este de protectie, exista posibilitatea sa se fi rupt un inel si atunci va trebui inlocuit lantul 2. posibilitate stricari unui senzor sau 3. defect de fabricatie. Sfatul meu este sa te mai duci undeva la un servis sa iti veridice masina, si apoi cu garantia in dinti (prespun ca la 18.000km inca mai ai garantie) te duci la Toyota sa iti rezolve probleam.... e imposibil la 18.000km sa se "intinda" lantul.... Iti urez mula bafta in rezolvarea problemei!!!!
Mai fac drumuri in TImisoara cum e service-ul de acolo? Faza e ca nu mai e in garantie are mai mult de 3 ani (chiar ca e masina de oras ). Trebuie sa incerc alt service ca dupa o faza cu ranga la service pe saraca corolla sunt complet deceptionat de mecanicii de aici. Cea mai tare faza a fost cind mi-au schimbat 4. cauciucuri iarna-vara in 2 ore!!!! s-a lasat cu plingere la toyota romania, nu stiu ce sa mai cred.
Old 08-24-2011, 19:26 PM   #9
br83lau
Senior Member

br83lau's Avatar

Quote:
Mai fac drumuri in TImisoara cum e service-ul de acolo? Faza e ca nu mai e in garantie are mai mult de 3 ani (chiar ca e masina de oras ). Trebuie sa incerc alt service ca dupa o faza cu ranga la service pe saraca corolla sunt complet deceptionat de mecanicii de aici. Cea mai tare faza a fost cind mi-au schimbat 4. cauciucuri iarna-vara in 2 ore!!!! s-a lasat cu plingere la toyota romania, nu stiu ce sa mai cred.
pt inlocuit anvelope exista vulcanizari...astia de pe la reprezentante daca schimba 10 anvelope pe luna..pe cand la o vulcanizare......
Old 08-24-2011, 22:48 PM   #10
Costi_TM
Junior Member

Quote:
sincer sa fiu ... e ok reprezentata la Timisoara, dar mai sunt si pe aici probleme........ daca face figurile astea la variatile de clima, este cel mai probabil un senzor dus.... dar chestia cu lantul "intins" este o prostie.... doar daca lanutul nu a fost pus intins de la inceput(problema de fabricatie) este doar o parere... poti incerca la reprezentata la Timisoara vi cu garantia si spui care e problema si ei ar trebui sa o remedieze, doar este in garantie.... daca te hotarasti sa vi la Timisoara, lasa-mi un mesaj cu o zi 2 inaite... si imi fac timp vin cu tine si iti recomand si un mecanic care sa se ocupe de ea

Reply

Tags
aprins, check, timpul, tot

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules