|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Toyota a lansat cea mai puternica verisiune de motorizare a modelului Auris. Noua masina se numeste Blade fiind disponibila doar pentru piata din Japnia. Pentru a contracara concuenti precum Audi A3 3.2 FSI sau Volkswagen Golf R32, Blade Master este echipat cu un motor V6 pe benzina de 3.5 litri. Puterea maxima dezvoltata de catre acest propulsor este de 276 CP. Motorul provine de la Lexus IS 350 si a fost modificat pentru a se adapta la noul model. Masina este echipata cu jante sport pe 17 inch si o transmisie secventiala cu 6 rapoarte. Performantele noului Blade V6 se anunta sa fie superioare chiar si decat cele ale Golf-ului R32.
Aici gasiti mai multe poze si un review: http://jpcnews.blogspot.com/2007/10/...-reviewed.html http://www.nihoncar.com/en/review-476-x.html Last edited by mursu; 09-04-2008 at 07:17 AM. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
La atata motorul pus pe ea 280 cai ... puteau sa ii puna si ei niste jante mai late pe 18 si un kit de caroserie mai frumos cu 2 evacuari inox.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Mie imi place f mult materialul din interior, trebuie sa fie f placut la atingere.
Alte observatii ar fi ca masina pare sa nu aiba airbags cortina... cel putin eu asa am vazut in pozele cu interiorul... si mai am o bannuiala, cred ca faceliftul la Auris va fi facut axact asa cum arata acest model (faruri, capota si stopuri). In rest numai de bine. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Sincer, e mai urat exteriorul ca la Auris. In special stopurile spate. Fata e intr-adevar mai OK.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
masina e prea inalta pentru a avea performante dinamice bune. Iar daca are doar tractiune fata fara vre-un diferential destept sunt curios cum va reusi masina sa puna pe sosea toata puterea asta ... in fine
|
|
|
![]() |
| Tags |
| auris, cel, japonia, lansat, mai, puternic |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|