|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Salutari!
Sa va propun un scenariu: aveti o suma de max. 10.000 euro si v-ati cumpara o masina (second-hand, bineinteles) care s-o modificati si s-o faceti cum va place voua. Masina ar trebuii sa aibe EURO 4 - asta ca s-o puteti inmatricula la un pret rezonabil - sa nu fie foarte veche (maxim din 2002) si neaparat sa aiba 2 usi. Ar urma sa bagati niste bani in ea pentru a o imbunatatii; se incepe cu investitii in motor (tot ce tine de putere), se continua cu interiorul si la urma cu exteriorul. CE MASINA ATI ALEGE
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Un Lancer.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Lancer nu gasesti cu 2 usi...
Si am uitat sa mentionez... se exclud masinile marca: BMW si MERCEDES.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
N-am văzut partea asta...
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
celica sau supra
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
Eu vreau in vara daca stau bine cu bani sa-mi iau Smart Roaster...700 cc si 82 cp....tractiune spate si are turbo-charger...dotat bine ac,geamuri electrice, si decapotabil...plus ca el costa doar 7500 eu ....si de bagat in el...sunt multe....audio...si modificari ici colo...oricum mi-o cumpar pentru distractie
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
pai... nu-i cam mic... nu prea ai unde sa faci tuning :P
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
eu fac un mic proiect la vara pe tema asta cu tunning...
mi-a gasit cineva in germania un Ford Focus 2 (2005) 2.0 - 145CP - la 9000 euro... imi place foarte mult masina, plus c-am avut inainte te toyota acelasi model... desigur ca ramane si toyota dar fordul il iau sa-l "tunez"... e o masina cu un sasiu foarte rezistent, se tine foarte bine pe drum, si are motoare care se pot modifica foarte usor...
|
|
|
#10 |
|
Administrator
|
nu ai ce tuna la un Smart Roaster.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fi serios...din orice masina faci avion...chestia e sa vrei
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| lua, masina, tunati, vati |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|