Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Auris > Probleme tehnice

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

ce facem in situatii din acestea?

Probleme tehnice

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-01-2010, 08:17 AM   #1
maki23
Member

maki23's Avatar

Send a message via Yahoo to maki23
Question ce facem in situatii din acestea?

http://www.sotto.ro/articol/Stiri/34...n-service.html
O fi adevarat ce se scrie si se mediatizeaza de cateva zile incoace? Si daca da, ce-i de facut? Pun intrebarea deoarece nu am incredere deloc in serviceurile Toyota din Romania? Voi cum procedati deoarece mai toti avem masini din intervalele specificate in articol?
Old 02-01-2010, 10:48 AM   #2
dan.gutu
Moderator

dan.gutu's Avatar

Eu din reflex asez covorasul de cauciuc la urcarea in masina,am patit la alta masina (Logan),sa ramana pedala de acceleratie blocata de covoras, mi-am dat seama ce se intampla,dar nu am intrat in panica,am scos pe liber si am tras pe dreapata.De atunci am ramas cu reflexul .
Old 02-01-2010, 17:30 PM   #3
moritz
Senior Member

Quote:
Originally Posted by dan.gutu View Post
Eu din reflex asez covorasul de cauciuc la urcarea in masina,am patit la alta masina (Logan),sa ramana pedala de acceleratie blocata de covoras .
Si eu procedez la fel, numai ca din articol eu inteleg ca nu are nicio legatura cu covorasele ...
"Problema consta intr-o piesa metalica de la nivelul pedalei de acceleratie, aceasta putand cauza functionarea defectuoasa a acesteia, cand se uzeaza, fie din cauza uzurii, fie datorita conditiilor de exploatare. In unele cazuri, pedala revine mai greu la pozitia initiala sau se poate bloca complet, ceea ce - ocazional - poate duce la pierderea controlului masinii."
Sper sa nu ajung sa regret alegerea facuta. Nu de alta dar, eu am insistat pt Avensis si in plus erau oferte mai bune cand am luat-o ...
moritz is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2010, 04:07 AM   #4
maki23
Member

maki23's Avatar

Send a message via Yahoo to maki23
Wink

Asa este nu se refera la covorase. E vorba de o piesa de la mecanismul pedalei de acceleratie ce se comporta imprevizibil la uzura mai mare, adica se blocheaza. Din pacate si Avensisu este pe lista cu pricina...
Old 02-02-2010, 07:13 AM   #5
Bodhi
Junior Member

Quote:
Originally Posted by maki23 View Post
Din pacate si Avensisu este pe lista cu pricina...
Avensisul nou, nu?
Cel vechi nu cred ca s-a produs mai incoace de noiembrie 2008... sau ma insel?

Bafta!
Bodhi is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2010, 07:19 AM   #6
dan.gutu
Moderator

dan.gutu's Avatar

Nu am citi articolul ,am vazut ceva pe un post tv cu o Toyota, la americani,la care pedala s-a agatat in covorasul de cauciuc.

Reply

Tags
acestea, din, facem, situatii

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules