|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
http://www.sotto.ro/articol/Stiri/34...n-service.html
O fi adevarat ce se scrie si se mediatizeaza de cateva zile incoace? Si daca da, ce-i de facut? Pun intrebarea deoarece nu am incredere deloc in serviceurile Toyota din Romania? Voi cum procedati deoarece mai toti avem masini din intervalele specificate in articol?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Eu din reflex asez covorasul de cauciuc la urcarea in masina,am patit la alta masina (Logan),sa ramana pedala de acceleratie blocata de covoras, mi-am dat seama ce se intampla,dar nu am intrat in panica,am scos pe liber si am tras pe dreapata.De atunci am ramas cu reflexul
.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
"Problema consta intr-o piesa metalica de la nivelul pedalei de acceleratie, aceasta putand cauza functionarea defectuoasa a acesteia, cand se uzeaza, fie din cauza uzurii, fie datorita conditiilor de exploatare. In unele cazuri, pedala revine mai greu la pozitia initiala sau se poate bloca complet, ceea ce - ocazional - poate duce la pierderea controlului masinii." Sper sa nu ajung sa regret alegerea facuta. Nu de alta dar, eu am insistat pt Avensis si in plus erau oferte mai bune cand am luat-o ... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Asa este nu se refera la covorase. E vorba de o piesa de la mecanismul pedalei de acceleratie ce se comporta imprevizibil la uzura mai mare, adica se blocheaza. Din pacate si Avensisu este pe lista cu pricina...
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Nu am citi articolul
,am vazut ceva pe un post tv cu o Toyota, la americani,la care pedala s-a agatat in covorasul de cauciuc.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| acestea, din, facem, situatii |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|