|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Buna,am nevoie de un stergator luneta spate la un yaris din 2002.Am gasit la reprezentanta dar mi se pare foarte scump. Daca puteti ajutati-ma sa gasesc piesa second hand . Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
De ce second?
Mergi la un magazin mai rasarit de piese auto si sigur gasesti un stergator care sa se potriveasca. Conteaza dimensiunea si sistemul de prindere. Poti sa pui si modelul AERO (retrofit). Gasesti si in supermarket modele mai ieftine.
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
buna idee. mersi
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Gresala mea! Ma intereseaza stergatorul cu tot cu brat,lucru care nu il gasesc in marile magazine,doar la comanda si implicit scump
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Brat nou gasesti doar la reprezentanta.
|