|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
problema cu rav-ul meu, bataie in motor, zgomot metalic, am fost la mecanic , am verificat aprinderea era k, am desfacut capacul de la rampa si colierele ( ca niste juguri) care tin axa cu came unu era rupt si restu desurubate... la AlPadrino sun si nu pot cumpara decat acele capacele si cuzinetii , cica tre sa cumpar toata chiuloasa, care nici nu spun cat este.. Daca are careva vreun motor desfacut sa iau prostiile alea care tin axa cu came, sau in cel mai rau caz un motor . Se potriveste de pe Carina, Avensis, RAV4 si Picnik, motorizare 2.0 VVT-I 128 cp, din 95 pana in 2000.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|