|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Am tot cautat zilele astea niste caucioace ptr LC120 si am gasit .... BFG, dar mi-a placut ideea de a nu folosi dimensiunea normala (265/65/17) in favoarea unora 265/70/17. Ideea este ca o si inalta putin, dar problema este ca nu stiu daca se incadreaza sub aripa sau daca atinge ceva pe acolo. A facut cineva modificarea asta pana acum ? Este afectata dinamica, consumul ... etc ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
salut,
ti-am pus 3 poze cu BFG..arata super si sunt ok...nu atinge nimik iar la consum nu se simte.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
unde sunt pozele ?
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Salut, unde ai gasit BFG pe 17?
Mie mi-a spus cineva ca nu sunt decat pe 16! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Am gasit Genneral Brabber la 610 RON bucata cu transport gratuit daca iei 4. Se comporta bine in teren, cam fac figuri pe ploaie, fluiera in curbe dar in rest sunt super. Sunt facute in Slovacia si au garantie 2 ani. Doritorilor le dau adresa ca sa nu fac reclama aici.
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Salut baieti,
Ma bag si su cu un subiect adiacent. Am si eu pe Lc 120 anvelope 265 / 70 / 17 . Nu stiti niste genti care sa se preteze la ele. Cele de la reprezentanta mi se par exagerat de scumpe , si nu-mi permite bugetul acest lux. Anvelopele mele sunt Nokian - finlandeze...super |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Cat sunt cele de origine? Eu stiam ca in jur de 300 Euro/Buc.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| cauciucuri |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|