Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Land Cruiser

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

cat de sigura este?

Toyota Land Cruiser

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2009, 10:52 AM   #1
adyhoo
Member

Default cat de sigura este?

sal as vrea sa stiu si eu ca sunt un mare fan al toyotei land cruiser si foarte posibil un nou proprietar, cat de sigura este aceasta masina ,ca am auzit si vazut pe diferite forumuri ca nu este prea buna in termeni de siguranta, si stabilitate ea fiind buna doar off road pecand on road este un adevarat pericol .sunt foarte nedumerit si sper ca acest lucru este binenteles o minciuna.
adyhoo is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2009, 17:55 PM   #2
OvidiuH
Senior Member

OvidiuH's Avatar

Send a message via Yahoo to OvidiuH

Eu aş spune să nu crezi totul din auzite. E cel puţin la fel de stabilă ca orice alt SUV. Ce īnţelegi tu prin pericol pe drumurile publice ?
Old 02-06-2009, 15:21 PM   #3
adyhoo
Member

toti cu care am vb despre land cruiser zicea ca este un monstru in off road dar daca vreau sa o iau mai mult pentru viatza de zi cu zi mai bine ma reorientez spre:x5,q7,tuareg care dupa parerea mea nu se compara cu lc dar daca e sa ma iau dupa lume .....Important pt mine este sa fie sigura si rezistenta sa nu o repar non stop .
Old 02-14-2009, 23:13 PM   #4
Alexandru Olteanu
Administrator

Alexandru Olteanu's Avatar

salut iti spun parerea unui prieten care a avut land crusiser si acum are mercedes ml si mi-a spus in felu urmator:toyota e mult mai sigura ca ml in curbe (el avea pe toyota suspensia aia reglabila ) si o daduse pe sport toyta i s-a parut ca sta mai bn pe viraje decat mercedesu in off road nu se pune problema sa o compari cu ml q7 sau x5 e mult peste eu iti recomand in felu urmator daca vrei o masina capabila sa te scoata din orice situatie iati lc daca vrei masina de fite iati ml q7 x5
Alexandru Olteanu is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2009, 11:04 AM   #5
adyhoo
Member

da intre lexus gx 470 si toyota land cruiser care crezi ca sunt diferentele?
Old 02-18-2009, 06:53 AM   #6
emy
Member

salut,
lexus este clasa de lux de la toyota...diferentele sunt de lux si un plus de confort in interior si costuriile de achizitie, intretinere..etc.. probleme tehnice nu cred sa ai..iti spun asta doar din auzite..intrucat lexus nu am avut..
lc este o masina care, dupa parerea mea, este ok din pdv al costurilor la intretinere, nu trebuie s-o repari tot timpul, nu te lasa la greu, este super pt drumurile din romania...
referitor la comparatia cu q7,x5, ml...nu prea ai ce sa compari..intrucat sunt masini destul de diferite..cele de mai sus sunt SUV-uri...iar lc..este jeep..lc este intradevar mai mult pentru off road..dar face fata si in on road..daca respecti niste reguli de baza ale jeep-urilor..( de ex.sa nu intrii cu viteza mare in curbe)..iar lc nu este o masina cu care sa mergi cu 160-180km/h...
daca vrei o masina care sa-ti foloseasca in orice conditie..ia-ti lc..daca vrei o masina cu care sa fugi pe strazi, dar sa ai retineri in off road ia-ti q7,x5, ml, lexus..
numai bine!
emy is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2009, 15:15 PM   #7
adyhoo
Member

emi tu ce varianta de lc ai diesel sau benzina?dc zici ca nu este o masina cu care sa mergi cu 160 h in carte scrie 180 nu are stabilitate .......in curbe inteleg ca nu poti intra cu viteza da nu cred ca asta este doar problema lui lc ci cred ca orice suv are astfel de probleme despre siguranta ce poti sa-mi zici este mai sigura in caz de accident ca x5 sa q7 mersi
Old 02-19-2009, 21:09 PM   #8
crosby
Member

crosby's Avatar

Nu stiu de ce spuneti ca nu e stabila in curbe, are un usor tangaj cand o fortezi dar nu se manifesta violent. daca te obisnuiesti cu ea si-i percepi limitele nu mai ai probleme. Eu m-am dat peste cap cu un tuareg la 80 km/h intr-o curba usoara, din cauza unor cauciucuri de iarna si o mana de nisip pe sosea ... LC-ul e super ca si masina, nu "fuge" dar in rest are numai plusuri, nu mai zis de scaune, sunt dementiale, la drum lung trebuie sa dau muzica mai tare, ma ia somnul. Niciodata nu am simtit oboseala unui drum lung in LC. Adevarata lor valoare am vazut-o in Dubai ... acolo nu existau decat 4 marci, Toyota, Range Rover ( dar asta-l puteai cumpara doar cu autorizatie speciala de la seic, este un fel de monopol al lui ) Mitsu si Nisan. In rest .... nimic, restul sunt jucarii in ochii lor. Si daca vezi ce fac nesanatosii aia cu ele in desert ... nu-ti vine sa crezi, sunt si pe youtube multe imagini elocvente.
crosby is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2009, 14:45 PM   #9
emy
Member

salut,
eu am un lc diesel de 3l..probabil ca merge cu 160-180..dar mi se pare totusi cam fortat..sau poate nu m-am obisnuit eu ..iar ca siguranta in caz de accident...pana acum n-am testat-o si nici nu vreau sa am ocazia )..dar, fie vb intre noi..nici o masina nu este sigura..iar ca o comparatie cu cele doua..dupa parerea mea..lc mi se pare mai sigura..are garda mai inalta..iar sasiul este mult mai rezistent..gandeste-te daca i-ai pune bulbar ..ceea ce pe x5 si q7 nu poti sa faci..plus ca are si airbag cortina (nu stiu dc celelate au..probabil ca da)...
emy is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2009, 16:08 PM   #10
adyhoo
Member

deci crosby din cate vad tu recomanzi lc-ul in loc de tuareg crezi ca are un plus semnificativ fata de tuareg sa nu uitam ca tuaregul este mai puternic asta nul ajuta in offroad trebuie sa recunosc ca eu tin cu lc-ul din toate punctele de vedere dar incerc sa vad si alte pareri ca totusi lc este o masina scumpa si nu as vrea sa gresesc am mai vazut ca vopseaua este naspa rau ca rugineste repede chesti destea ce poti zice este adevarat

Reply

Tags
cāt, este, sigura

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules