Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Discutii generale

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Casco

Discutii generale

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-08-2010, 18:28 PM   #1
ender73
Member

Exclamation Casco

Salut,

Imi cer scuze daca intrebarea este 'out of topic'...as vrea sa stiu din experienta voastra ce societate de asgurari (pentru o asigurare CASCO) imi recomandati.

Ma intereseaza in primul rand:
- sa nu caute nod in papura la constatarea daunelor;
- clauzele sa acopere orice tip de incident fara omisiuni intentionate sau smecherii;
- sa fie rapida in evaluare (deschidere/avizare dosar) si corecta;
- sa aiba decontare directa cu service-urile Toyota;
- pretul ar fi si el un criteriu impreuna cu cele de mai sus;

Multumesc!
ender73 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2010, 08:06 AM   #2
jus
Member

generali asigurari cei mai buni si la daune si la plata despagubirilor
jus is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2010, 09:25 AM   #3
zorro
Senior Member

zorro's Avatar

Am avut casco la generalii si uniqa (fosta unita), au fost promti si au platit fara probleme.
Le recomand.
Acum am la omniasig si o sa vad cum lucreaza si ei.
Old 08-11-2010, 18:27 PM   #4
ender73
Member

Multumesc! Inteleg ca si Allianz Tiriac este o optiune, mai ales ca a incheiat un parteneriat cu Toyota. Aveti experiente negative cu Allianz?
ender73 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2010, 07:27 AM   #5
cristian1964
Junior Member

Quote:
Originally Posted by ender73 View Post
Multumesc! Inteleg ca si Allianz Tiriac este o optiune, mai ales ca a incheiat un parteneriat cu Toyota. Aveti experiente negative cu Allianz?
Generalli sunt foarte corecti, prompti si lucreaza cu reprezentantele Toyota. Deasemeni si valoarea politei este mai mica in comparatie cu Allianz
cristian1964 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2010, 11:57 AM   #6
gabi-BT
Senior Member

gabi-BT's Avatar

Quote:
Originally Posted by zorro View Post
Am avut casco la generalii si uniqa (fosta unita), au fost promti si au platit fara probleme.
Le recomand.
Acum am la omniasig si o sa vad cum lucreaza si ei.
... Zi 'Doamne fereste'.
Eu am la Astra si sunt multumit. Am avut in decembrie o "bucurie" de 400 milioane, s-au mirat si ei de suma dar au platit.
Old 08-28-2010, 12:15 PM   #7
moritz
Senior Member

Quote:
- clauzele sa acopere orice tip de incident fara omisiuni intentionate sau smecherii;
Aici e bine sa "holbezi" bine ochii. Cand am incheiat primul Casco, am rugat-o pe cucoana de la Generalli sa-mi lase pana a doua zi contractul ca sa-l pot citi/analiza acasa in liniste. A fost de acord si ... a fost bine.

Quote:
- pretul ar fi si el un criteriu impreuna cu cele de mai sus
Aici cel mai bine e sa interesezi singur. In 2007 in Braila, Toyota avea "intelegeri" cu Allianz, Generalli si Asiban. Cam asta era si ordinea preturilor; dar la Asiban nu-mi aduc aminte ce m-a deranjat (cred ca atitudinea celui cu care am discutat). De aceea am ales Generalli si nu mi-a parut rau mai ales cand am avut necazu'. Si am mers cu ei.
Dar trebuie sa fii atent si la urmatorul aspect: daca Generalli are o filiala buna in Braila, nu inseamna ca peste tot e la fel. De aceea ar fi bine, dacai putea, sa te interesezi pe plan local ce e mai bun/serios.
Exemplul cel mai bun la ce-ti spuneam ami sus: service-urile din tara; de cei de la Focsani se vorbeste la superlativ, iar de altii ...
moritz is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2010, 13:21 PM   #8
andreic
Member

Folosesc de mai bine de 5 ani, Alianz Tiriac si sunt foarte multumit de ei. Acum, au un serviciu, Alianz Direct care ofera preturi, la Casco, mai bune decat oricine.
Old 08-30-2010, 17:54 PM   #9
zorro
Senior Member

zorro's Avatar

Omniasig sunt OK , cel putin in Craiova. Saptamana trecuta am reparat o buba la masina si toate formalitatile au fost facute de service. Luni am dus masina, marti la pranz era gata si am luat masina fara drumuri suplimentare pentru accept de plata.
Old 09-06-2010, 01:38 AM   #10
myx
Member

myx's Avatar

Recomand Alianz Tiriac, mi se par super ok ,nu se compara de ex cu cei de la Groupama care aveau o greata in ei de nu o taiai nici cu lamaia ,am avut un dauna la ei pe care a trebuit sa o suport din propriu buzunar ;ideea era ca nu puteau face diferenta intre vandalism si furt partial ,se intrebau uniipe altii unde se incadreaza dauna si a trebuit sa i mi platesc geamu dr fata din buzunar -drept urmare am migrat la Alianz Tiriac care au servicii net superioare .
myx is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
casco

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules