|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
poate sa-mi spuna cineva daca pot sa folosesc si altfel de capace de plastic ptr roti decat cele originale? si daca da unde si la ce pret se gasesc? prinderea este cu 5 suruburi
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Capacele sunt de alea de lasa prezoanele sa iasa afara prin niste orificii? Daca nu, poti folosi orice fel de capac de roata de diametru adecvat cu ce ai tu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Nu ai inteles. Se vad prezoanele prin capacele originale?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
nu stiu daca aceste capace erau originale, asa am cumparat masina,Prezoanele se vad din exteriorul capacelor, dar par niste prezoane din plastic, asa se si explica de ce s-au rupt doaua capete, atunci cand am sters o bordura, of.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Daca prezoanele din otel ale masinii nu se vad prin capacele pe care le ai acum, poti cumpara orice fel de capace. Singura conditie este ca diametrul sa fie cel corect.
Pe newata http://newata.toyota-europe.com/ se pare ca pentru Yaris 2003, motor 1SZ-FE, caroserie 5 usi capacele de roata de 14" sunt normale (acopera toata roata, fara a lasa prezoanele sa iasa). Ca atare, ai putea lua un set de capace de 14" care iti plac tie cel mai mult si sa le montezi fara probleme pe masina. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|