|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Salutare!
Am constat cu stupoare acum cateva saptamani ca mi s-au furat capacele de la stergatoare, si din fata, si din spate. Sunt acele capace care acopera surubul stergatorului. CE-OR FACE CU ELE??? Cred ca e doar bucuria de a face un rau. Ma rog, cand o sa-i prind o sa-i intreb. ...pana una, alta, vreau sa cumpar neaparat acele capace pentru ca imi ruginesc suruburile. Stie cineva pe unde gasesc si cat or costa? Mi-e si teama sa intreb la toyota...Si inca ceva: are cineva de vanzare jentile de tabla de la yaris? Imi iau cauciucuri de iarna si as vrea sa le pun direct pe jenti, sa nu ma joc in fiecare primavara si toamna. Ma gandesc ca poate si-a facut cineva un upgrade la jenti de aliaj si se impiedica de cele vechi prin casa )Thanks! |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Am patit si eu acelasi lucru de fapt in fata s au rupt piciorusele iar cel spate l a luat cineva...asta e...
Cele fata costa 13 lei 2 buc cel spate 22 lei cel putin atit am platit eu la toyo...in alta parte nu cred ca gasesti sa se potriveasca ok |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Buna informatia...si eu am patit acelasi lucru la un capacel de pe fata,si nu stiam incotro sa o iau...merci mult....
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Mie unul "cu mintea odihnita" mi-a spart un capacel din fata - refuz sa cred ca a "explodat". Cand am vazut cat costa (13 lei x 2 buc + plata avans la suma asta !!!+comanda ferma+ 4-7 zile pana sa le aduca) l-am scos si l-am lipit si l-am fixat la loc. Cu ocazia asta am bagat si niste vaselina pe surubul de la stergator. La ditamai firma Toyota, sincer acum, macar la cei inca pe garantie le puteau oferi - macar o data!
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Capacelele "zboara" foarte usor si la spalatorii. Daca "nea caisa" da cu jetul cu presiune foarte aproape, imediat le vezi cum isi iau zborul
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Eu am rezolvat "problema" cu o picatura de silicon sanitar
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Prima data merge lipit...dar la urmatorul wash....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Am fost la Estima Braila si am luat capacelul cu 14 lei...si am rezolvat problema ...pt. moment....(sper sa nu mai sara si a 2 a oara)
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Da, cam atata costa... Adica aproape 13 lei/buc. nu 13 lei pe doua bucati...
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| capace, stergatoare |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|