Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Avensis

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

cap de planetara

Toyota Avensis

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-22-2011, 15:33 PM   #1
sigimonlui
Junior Member

Default cap de planetara

Salut, a schimbat cineva cap de planetara la Avensis 2,0 Diesel, motor 1CD-FTV? Poate imi spune un cod sau ceva ca dealerii de aftermarket se contrazic cu privire la nr. de dinti de pe ABS. Masina mea are 238000 km si pana acum am schimbat numai rulmentii de pe rotile fata si ambreiajul
sigimonlui is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2011, 19:13 PM   #2
jus
Member

cauta u pe anul de masina sau daca nu te pricepi spunele la cei care ti-au cautat capul de planetara sa se uite pe TOYODIY.COM si acolo selectezi masina si gasesti toate componentele de a masina si codurile de original la fiecare piesa si surub,apoi cred ca vor gasi echivalenta la codul de original.multa bafta
jus is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2011, 14:14 PM   #3
sigimonlui
Junior Member

Default cap planetara

Nici nu ies din casa sa cumpar vreo piesa fara sa ma uit inainte pe toyodiy. Problema e ca aici se da codul pt. ansamblul cap planetara+ax planetara. Pretul e undeva intre 1800 - 3400 RON in functie de cat de mult vrea sa te fraiereasca firma care vinde piese auto. Am rezolvat cumparand o planetara intreaga la 380 RON second hand dar in stare perfecta de la o firma de dezmembrari din Tg. Mures care livreaza in Bucuresti a doua zi. Am montat planetara noua in 10 minute. Apoi s-a chinuit mecanicul meu o ora sa scoata capul de pe planetara veche. Asamblarea cap de planetara - ax planetara e prin caneluri cu inel siguranta arbore. Practic se monteaza usor dar demontarea e imposibila. Nu a reusit decat dupa ce a taiat cu flexul carcasa bilelor si steaua de pe ax. Asa am reusit sa iau cotele capului de planetara si sa comand un cap de planetara nou. L-am luat de la Japanparts la 148 RON. Asa incat acum am o planetara stanga ca noua. Sa ma mai duca si asta 238000 km ca cea veche.
sigimonlui is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
cap, planetara

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules