|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Propun deschiderea unui nou topic despre CALITATE. Sunt curios de parerile utilizatorilor mai vechi de Toyota despre calitatea masinilor, a pieselor de schimb si a serviciilor oferite de reprezentantii marcii in Romania.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
parerea mea e ca sunt fiabile
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Ca proprietar de Toyota de aproape 6 ani de zile pot sa spun urmatoarele:
- masini bune, in mare parte fiabile, cu un raport calitate/pret corect - consumabile si revizii medii ca pret, piese de schimb scumpe - serviciile post-vanzare au scazut dpdv calitativ destul de mult in timp, insa au crescut ca si pret. Cu cat a crescut numarul de masini vandute, cu atat a scazut si calitatea serviciilor prestate. Sunt semne de revenire in ultimul an, insa mai e mult pana departe. Probabil "veteranii" marcii stiu despre ce vorbesc. Pentru mine asta e marea buba la aceasta marca, insa din ce observ e ceva comun pentru Romania la mai toate tipurile de masini.
Toyota Auris 1,6L VVTI Sol Toyota Corolla 1,4L D-4D Terra Last edited by OvidiuH; 02-03-2011 at 09:25 AM. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Eu cred ca serviciile nu sunt peste tot chiar atat de rele. Mai exista si dealeri care-si fac bine treaba.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Facand un rezumat, serviciile din provincie(Focsani, Pitesti, Craiova) sunt mai bune decat in capitala.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
Confirm ca cel de la Focsani e foarte ok ...cel de la constanta e ok dar nu cine stie ce ...semi-multumit...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
io zic contra Legionarului ... cel putin cel din Pipera e oki, dar cum am mai discutat , depinde si de om in sinea lui...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Heheheee ... sa inteleg ca la astia conteaza daca ai buletin de Bucuresti , sau cat de gros e portofelul clientului ? Imi pare rau sa te contrazic Vio dar imi amintesc ce scriau oamenii despre calitatea serviciilor ... daca si-au mai revenit , cinste lor ! daca nu , pe ei , pe mama lor !!!
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Ultima patanie cu un service bucurestean am descris-o aici -> http://www.forumtoyota.ro/showpost.p...4&postcount=66
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| autoturisme, calitatea, piese, servicii, toyota |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|