|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
In primul an de la achizitie,Toyota Yaris 1.4 diesel 2005,mi-a ruginit cheia de contact si apoi suportul de la scaunul soferului,mi-a ruginit tabla de la o simpla zgiriietura,motorul vibreaza si este galagios in relanti si in turatie,frinele scirtiie cu toate placutele originale.Calitatea componentelor lasa de dorit,posibil la cele pentru Europa de Est.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Asa este, vopseaua pe mine m-a dezamagit complet, se zgarie de nu-i adevarat, avantajul este culoarea, care ii un argintiu metalizat si nu se observa zgarieturile decat de aproape. Acum masina are 2 ani jumate, dar sa mai treaca un an, doi si o sa o vopsesc integral la o vopsitorie de renume. Am spoilerul de pe fata vopsit de un an de zile si nu are nicio zgarietura, asta denota faptul ca vopseaua originala a masinii este fff slaba calitativ, cica ar fi din aceasta eco, pe baza de apa, prietenoasa cu mediul, dar neprietenoasa cu buzunarul!
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| calitate, slaba, tabla, vopsea |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|