Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Corolla si Corolla Verso > Probleme tehnice

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Burete suspect

Probleme tehnice

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-22-2009, 09:46 AM   #1
Omoshiroi
Junior Member

Default Burete suspect

Salut,

Azi ramasesem fara lichid de parbriz si cu aceasta ocazie am observat in partea stanga a radiatorului un burete negru crestat in 3 locuri care atarna suspect.

Parea prins jos dar sus era in vant, rasturnat spre motor. Nu l-am mai observat si am incercat sa il asez in pozitii logice dar nu pare sa fie de nicaieri.

Aveti idee unde trebuie sa il bag?

Multumesc.
Omoshiroi is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2009, 14:51 PM   #2
Corolla
Senior Member

Si eu am observat buretele asta din stanga de langa radiator,dar oricum am incercat sa-l asez tot in vant il gasesc.Chiar n-am idee care i-o fi rolul!Data viitoare daca mai imi sare in ochi cred ca-l scot de tot!
Corolla is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2009, 18:31 PM   #3
Omoshiroi
Junior Member

Rugam pe cineva care are o Corolla model nou, pe benzina, sa se uite sub capota poate la el/ea buretele este in pozitia oficiala. Asa aflam si noi cum trebuie pus.

M-as duce la service dar atata drum pentru un burete si pentru sarcasmul lor parca nu merita. Nu mai vreau cearta
Omoshiroi is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2010, 19:18 PM   #4
dj_luchian
Member

Quote:
Originally Posted by Omoshiroi View Post
Rugam pe cineva care are o Corolla model nou, pe benzina, sa se uite sub capota poate la el/ea buretele este in pozitia oficiala. Asa aflam si noi cum trebuie pus.

M-as duce la service dar atata drum pentru un burete si pentru sarcasmul lor parca nu merita. Nu mai vreau cearta
ce burete? ar ajuta daca ai pune o poza
dj_luchian is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
burete, suspect

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules