Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Hilux > Probleme tehnice

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

burduf planetara

Probleme tehnice

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-07-2011, 16:17 PM   #1
pngflorin
Junior Member

Default burduf planetara

Burduful de la planetara stanga, cel de langa roata, s-a spart si pierd vaselina.Cred ca am luat vreo sarma sau ceva de genul asta...

Pb e ca reprezenmtanta de la Toyota are kit complet la 620 de lei , la magazine auto am gasit cu 500 de lei aceeasi treaba, iar la dezmembrari am gasit cu 30 de lei ( !!!!).

Nu stiu ce sa fac.......

Tb asta am constatato de vreo saptamana, nu am mers in aceste conditii mai muilt de 500 km, gasesc aruncata vaselina pe bratul rotii si i-mi este teama sa nu stric planetara.

L a Toyota mi sa pare f mult........

Recomandari.
A mai patit cineva, ce ati facut ?
pngflorin is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2011, 09:05 AM   #2
silviu68
Junior Member

da, au mai patit-o si altii...
eu am Auris si la fel burduful sting facut ferfenita, desi nu reusesc inca sa gasesc un motiv pentru care a ajuns in halul asta. oricum, masina era in garantie, burduful nu. asa ca l-am platit din buzunar, cca. 600 RON, din care 95 RON + TVA manopera.
daca vrei piese montate in service Toyota, platesti cit cer ei.
daca nu vrei piese montate in service Toyota, cumperi de unde gasesti si montezi ce cumperi.
oricum, nu prelungi prea mult uzura planetarei, hotaraste-te ce faci, planetara e scumpa rau si se uzeaza FOARTE repede!!!
silviu68 is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2011, 11:17 AM   #3
comentator
Member

Quote:
Originally Posted by pngflorin View Post
Burduful de la planetara stanga, cel de langa roata, s-a spart si pierd vaselina.Cred ca am luat vreo sarma sau ceva de genul asta...

Pb e ca reprezenmtanta de la Toyota are kit complet la 620 de lei , la magazine auto am gasit cu 500 de lei aceeasi treaba, iar la dezmembrari am gasit cu 30 de lei ( !!!!).

Nu stiu ce sa fac.......

Tb asta am constatato de vreo saptamana, nu am mers in aceste conditii mai muilt de 500 km, gasesc aruncata vaselina pe bratul rotii si i-mi este teama sa nu stric planetara.

L a Toyota mi sa pare f mult........

Recomandari.
A mai patit cineva, ce ati facut ?
Daca sa fi in locul tau as lua de la dezmembrari, dupa ce il verifici sa nu fie spart! problema este ca exista acolo coliere de unica folosinta pe care daca le desfaci foarte greu le mai pui la loc...
Atentie sa nu-ti intre prin spartura pamant sau apa! cand schimbi burduful spala bine interiorul si apoi pune vaselina noua!
La reprezentanta probabil in cei 600 lei intra ambele burdufuri, toate 4 coliere si vaselina specifica! Cred insa ca o poti rezolva mai ieftin cu tot cu manopera!
comentator is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2011, 06:06 AM   #4
pngflorin
Junior Member

Am gasit un burduf la 30 de lei ( !!!!) cu coliere si vaselina, nou, BT 110, aici : http://www.planetara-planetare.ro/

pretul este ridicol de mic, care e smecheria ?

Parca as merge pe original Toyota.
Pb e ca gasesc vaselina in zona rotii, dar nu am gasit crapatura de pe burduf....s-au nu am vazut-o eu, mecanicul insa a spus ca in mod cert e spat burduful.
Old 01-11-2011, 08:00 AM   #5
zeus
Senior Member

sa nu fie vreun colier defect ... inshpecteaza mai amanuntzit. pretul asa este la toyota f mare .
zeus is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2011, 14:42 PM   #6
pngflorin
Junior Member

Am pus de Passat dupa 2005, cap mare, se potriveste la fix.Ma costat 50 de lei cu tot cu coliere si vaselina grafitata.

Reply

Tags
burduf, planetara

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules