Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Land Cruiser

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

bullbar ARB toyota LC

Toyota Land Cruiser

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2011, 18:56 PM   #1
emy
Member

Default bullbar ARB toyota LC

Domnilor posesori de LC, va supun atentiei urmatoarea speta:
tinand cont ca traim intr-o tara cu mare angajament, drumuri senzationale si soferi cu permise luate pe spagi, m-am gandit a-mi pune un bullbar gen ARB (atasez adresa site-ul cu permisiunea si rugamintea administratorului acestui forum http://www.pick-up.ro/bullbar-off-road-de-luxe) si m-am interesat ce si cum, si cred ca face toti banii
Problema este alta, daca acest bullbar este legal, in sensul ca, atunci cand tre sa faci un ITP/RAR sa nu te puna sa-l dai jos, si mai ales cand parasesti aceasta minunata tara si iesi catre vest (Ungaria, Austria, Germania..etc) sau partea de sud (Bulgaria, Turcia, Grecia, etc) sa nu te lase, din cauza anumitor directive.
Aveti cumva idee de asa ceva? sau este cineva care are pe masina un astfel de bullbar (sau nu neaparat, ceva mai mic) si a avut probleme la granita???
Anul asta am o deplasare in Turcia, si as vrea sa stiu dc cineva s-a lovit de o astfel de problema.
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri/informari.
emy is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
arb, bullbar, toyota

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules