|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
salut sunt posesoru unui rav 4 d4d din februarie 2007 model vip piele bej masinuta merge foarte bine nu am avut probleme inca cu ea are 11000 km o sa pun poze mai incolo ca vreau sa ii fac niste poze de curand
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
super! imi place mult ravul, iar masina ta este criminala
din pacate are aceeasi problema ca si a mea... este neagra... iar negrul se intretine foarte greeeeu ![]() asteptam poze
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
ma ucur ca iti place masinuta mea da sa vezi si pielea bej ce greu se intretine sa se murdareste repede si plafonu si stalpi tot ca sunt bej
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
da... asa-i interiorul este foarte pretentios...
acum intelegi de ce am luat eu interiorul negru
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
nu imi place interioru negru la rav parca o inchide de tot
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
...ma bag si eu ca musca-n lapte..masina personala este Corolla dar cea de serv este ave negru.....se intretine extrem de greu dar pilea bej...mi-a mancat zilele.... est adevarat ca si eu sunt tipicar cu exagerare si na apuc si frec la ea cum se innegreste un pic.....ca sa nu mai zic ca zgarieturile de pe vopsea se vad imediat.....turbez cand vad o noua scrijelitura...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Alexandru, eu sunt..."invers"
. Beju' afara, negru inauntru... Este oricum o combinatie de culori foarte nimerita.Pielea bej este foarte frumoasa, insa extrem de pretentioasa; acum gasesti insa o groaza de maglaweiss-uri pentru a o intretine suficient de bine.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
asa e ai dreptatae e o culoare pretentioasa am facut interioru curat totu frumos inainte sa pelc in concediu si am lasat masina in curte ca stau la casa nu am bagat-o in garaj si dimineata am gasit maisna plina de urme de caine am un lup am luat o galeata cu aa si am curatat urmele si este foarte zgariata toata masina acum de jur inprejur in afara de portbagaj toata masina mea e zgariata catel prost acum trebuie sa ii fac un polis
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Iti spun eu ce s-a intimplat: a intrat o pisica la motor - am patit-o si eu.
Motorul emana caldura si pisicilor le place sa intre la motor. Dupa ce a simtit-o cainele a inceput sa latre si sa se izbeasca cu labele de masina! Ca sa te convingi - deschide capota la motor si o sa vezi ca in zona motorului sub capota pe protectia neagra de pisla sunt fire de par de pisica - semn ca ea a stat acolo pina s-a racit motorul. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
|
hmmm poate fi o varianta si asa da nu prea cred ca atunci sarea doar pe capota nu si pe usile laterale pe acapotam am doar cateva zgarieturi in schimb pe usi e jale eu cand faceam curat in masina el si-a tinut jucaria in masina dupa care i-am dat-o jos din masina si eu cred ca cine stie pe unde si-a pus el jucaria si nu o mai gasea si s-a gandit ca era in masina si daia a sarit pe masina eu asa cred de mata in motor nu prea cred ca a intrat....
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| buburuza, neagra, rav, toyota |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|