|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Buna, sunt fericita posesoare a unei Toyota yaris terra. As vrea si eu sa imi montez boxe pe spate, dat fiind ca nu am decat pe fata 4 boxe din dotarea standard. M-am interesat la service la ei si ma costa 525 ron fara TVA boxa originala cica, si 280 ron montajul per boxa. Adica aproape 18 milioane!! Mi se pare super scump, aveti vreo alternativa? Am inteles d la dealer ca firele le am trase, imi lipsesc doar difuzoarele...
Multumesc mult |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
M-am interesat la service la ei si ma costa 525 ron fara TVA boxa originala cica, si 280 ron montajul per boxa. Adica aproape 18 milioane!! Mi se pare super scump Cred ca asta e bancul zilei...18 milioane pentru doua difuzoare !!! Inteleg din postul tau ca vrei sa-ti montezi doua difuzoare pe spate, bunnn, iti cp doua difuzoare pe doua cai (posibil si si de aici http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/ ) ca marime depinde de cum au loc in locasul lor ( nu stiu unde sunt montate boxele spate la Yaris ) si te duci la un prieten care stie sa lege patru fire ( ai spus ca ai cablajul tras ) si totodata sa gaseasca o solutie de prindere a lor. Nu este o mare inginerie...e foarte simplu si nu cred ca te costa mai mult de 200 lei pentru doua difuzoare de calitate. Succes. Last edited by hilux2009; 06-16-2010 at 19:56 PM. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Ca sa nu mai zicem ca difuzoarele spate Toyota sunt de slabute. Eu unul nu pot zice ca scot un sunet bun. Si le am din fabrica.
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
salutari,
dupa lupte seculare si cu ajutorul mare al comerciantului (cine e interesat sa ma contacteze, il recomand ca si seriozitate, spre deosebire de altii cu care am dus "tratative"), am reusit sa-mi montez lupele cu bec xenon si angel eyes. iata cateva poze. a fost ceva bataie de cap (la un moment dat imi venea sa le iau pe toate si sa le arunc pe geam... ) dar zic eu ca merita. urmeaza spalator pt far...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Și legătura dintre farurile tale și topicul de aici este...
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
poate un admin sa stearga mesajul, va rog? am sa-l postez unde trebuie. scuze
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Salut
Ce dimensiune au boxele spate la Yaris? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Un search pe net după "size rear speakers yaris" a rezultat în 6 1/2 pentru faţă şi 5 1/4 spate pentru Yaris liftback (SUA). Presupun că dimensiunile sunt în inch.
Sper că te ajută.
|
|
|
![]() |
| Tags |
| boxe, spate, yaris |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|