|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Salut,
Rog pe cei care la ridicarea masinii au primit diferite bonusuri: covorase, sistem de alarma etc. sa dea mai multe detalii: - data achizitiei - motorizare si dotari masina - ce au primit - nume distribuitor - daca au negociat aceste bonusuri dinainte sau daca distribuitorul i le-a oferit pur si simplu fara ca sa le ceara Eu am platit integral un Yaris Luna-LCA 1,3 si acuma astept sa-mi vina. Sunt curios daca mai pot sa obtin ceva de la distribuitor. Last edited by cul971; 01-05-2008 at 18:46 PM. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Salutare .....
-am luat masina pe 4 oct. -un yaris d4d sol -am intrebat ce pot negocia si mi s-a spus ca primesc: 1000 eu reducere, covorase, si alarma(la care am renuntat sin alte motive). -bonusurile au fost negociate inainte de achizitie -delarul din constanta (fara nume ca sa nu fac reclama) -am inteles ca in general se dau 1000 eu cat e promotia si covorasele deobicei dar nu obligatoriu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
- data achizitiei: 12.04.2007 (inainte de campania cu oferta de 1000 euro reducere)
- Yaris 1,3 Sol - discount obtinut:500 euro (surpriza placuta de la incheierea contractului) - bonus :covorase-negociate inainte |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
eu am luat-o pe 6 august 2007
yaris d4d sol oferta a fost..discount 1000 de euro +covorase |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Yaris Sol D4D , iulie 2006 , bonus alarma si covorase de la Mega Auto din Iasi...dar cerute si negociate....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
D4D Luna - achizitie octombrie 2006
Bonusuri: covorase, trunk liner (un covor din cauciuc special pentru protbagaj - foarte util daca se varsa ceva in portbagaj) si antifurturi roti. La momentul respectiv ma interesa sa obtin ca bonus un car kit Bluetooth, dar mi s-a spus ca e prea scump pentru bonus. Contraoferta lor a fost covorase+alarma+senzor parcare. Am refuzat ultimele doua din lipsa de utilitate pentru mine si am primit in schimb trunk liner-ul si antifurtul de roti |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
- data achizitiei: aprilie 2007
- Yaris 1,3 Luna - discount obtinut:600 euro - bonus :covorase - dealer: Genius Motors |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
uuuuu...frumos arata pe negru......
![]() felicitarii tuturor!!!!! pt achizitie si inspiratie
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Sa ma laud si eu!
![]() Data achizitie: octombrie 2007 Yaris 1.4 D4-D Terra Discount: 6% + 50% din costul manoperei la revizii Bonus: Alarma +covorase Negocierea s-a facut pentru 8 bucati la firma unde lucrez!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
LupeLupino te-ai scos
|