|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Salutari,
vreau sa-mi pun si eu pe Corolla mea, bari transversale pe care sa montez o cutie sau suport de ski... vreau sa stiu care e diferenta dintre barile transversale de aluminiu si cele din fier (otel, sau ce-or fi). nu ma intereseaza diferenta de pret, ci sa stiu daca pe unele poti pune o greutate mai mare... din cate am cautat pe net, pentru noua corolla am gasit Mont Blanc 2500... a mai montat cineva vreun sisitem din acesta? si daca nu, ce alte sisteme ati mai montat si la ce pret ? multumesc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
mie la rav mi-a venit fara bari si intre timp au venit si barile de culoare neagra nu stiu sigur materialu din acre sunt facute au venit gratis ca erau incluse in pretu masini si m-a costat la toyo moto 150 lei
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
cand am cumparat masina si am intrebat de bare transversale mi s-a spus ca costa in jur de 1000 lei ... extraordinar de mult... de aceea nu iau de la ei, ci iau de la alte magazine unde gasesti pe la 400 lei.
|
|
|
#4 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
http://www.portbagaje.info/index.php - aici pt corolla sunt vreo 120 euro
http://www.portbagaje.net/locatie-po...=18&ssubcat=24 - aici sunt 432 lei (fara tva) si ai montaj gratuit daca esti din cluj si daca nu iti ofera transport gratuit pe mine ma bate gandu sa iau THULE 750 sau MONTE BLAC 2500 ... de aia ma interesa daca si-a mai pus cineva...
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
deci... nu si-a mai montat nimeni bare transversale pe toyote ???
|
|
|
#7 |
|
Member
|
eu vreau sa-mi pun, dar sa-mi vina masina...
)
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
eu mi-am pus thule 750 si sunt foarte multumit de ele. am mers si cu 150 km/h si nu fluiera
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
si ce fel de bare ti-ai pus ? de aluminum sau otel ? este diferenta de greutatea pe care o poti pune ?
|
|
|
#10 |
|
Member
|
la dealeri preturile sunt umflate cu 100%;
eu cred ca si aluminiu si otel sunt acelasi lucru; e vorba de "look"; eu am avut de aluminiu atera si fluerau undeva intre 60-70km/ora; astept sa vad daca mai ninge ca sa cumpar, altfel am suporti magnetici; |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bare, corolla, transversale |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|