Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Yaris si Yaris Verso > Probleme tehnice

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

bara protectie?

Probleme tehnice

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-09-2008, 10:10 AM   #1
mrs-L
Junior Member

Default bara protectie?

sub bara din fata mai e un plastic negru.. care am reusit sa-l lovesc in zapada si a cazut jumatate din el..
s-a mai intamplat cuiva..? cum ati rezolvat?
mrs-L is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 17:45 PM   #2
acedul
Junior Member

ia-l si arata-i-l aluia de la asigurare ca daca nu-l mai ai nu ti-l schimba, daca nu oricum zic eu ca nu-i de bine, apara si el ceva acolo, asa ca mergi la service sa te minunezi ce scor iti dau baietii
acedul is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 19:24 PM   #3
mrs-L
Junior Member

am rezolvat-o...mi l-au pus la loc baietii din service..
i-am intrebat cat costa unu nou dar nu stiau.:|
Old 01-11-2008, 06:08 AM   #4
Mushu
Administrator

Mushu's Avatar

salut am o intrebare...am patit si eu aproximativ la fel...dar al meu cam sta sa cada ..cum ai rezolvat ....sa rezolv si eu...sau le-ai dat la baieti ceva de baut :P
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
Mushu is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2008, 07:50 AM   #5
mrs-L
Junior Member

da le-am dat de baut...
al meu era rupt in 2 parti..o data la mijloc unde se unesc cele 2 bucati.. si o data in partea extrema stanga.. le-a lipit baiatu frumos cu plastic si le-a montat la loc.. mai mult de 15 minute n-a durat.
hai succes
Old 01-11-2008, 14:08 PM   #6
Mushu
Administrator

Mushu's Avatar

mey a mea nu e cazuta ci doar umpic mai jos de linia generala a barii...si mie sa nu pice....e exact din mijloc....sper sa o rezolv....luni ma duc.....ce ghinionist ma simt.....
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
Mushu is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2008, 10:15 AM   #7
luck33ro
Junior Member

E distantierul de la spoiler care are rolul de a atentiona soferul cand atinge un obstacol mai inalt pentru a nu zgaria spoilerul pe dedesubt. Nu e nici o smecherie plasticul ala. De altfel motorizarile pe benzina nici nu au montate dracia aia. Se poate arunca ca nu foloseste practic la nimic
luck33ro is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2008, 19:30 PM   #8
hgflo
Senior Member

hgflo's Avatar

Eu am motor pe benzina si am plasticul ala. Dupa ce am dat de doua ori in bordura (fara urmari insa) m-am invatat minte si acum am grija. Eu il consider util pentru ca la Matiz (care nu are asa ceva) mi-am zgariat bara a doua zi dupa ce l-am luat.

Reply

Tags
bara, protectie

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules