|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
sub bara din fata mai e un plastic negru.. care am reusit sa-l lovesc in zapada si a cazut jumatate din el..
s-a mai intamplat cuiva..? cum ati rezolvat? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
ia-l si arata-i-l aluia de la asigurare ca daca nu-l mai ai nu ti-l schimba, daca nu oricum zic eu ca nu-i de bine, apara si el ceva acolo, asa ca mergi la service sa te minunezi ce scor iti dau baietii
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
am rezolvat-o...mi l-au pus la loc baietii din service..
i-am intrebat cat costa unu nou dar nu stiau.:| |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
salut am o intrebare...am patit si eu aproximativ la fel...dar al meu cam sta sa cada ..cum ai rezolvat ....sa rezolv si eu...sau le-ai dat la baieti ceva de baut :P
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
da le-am dat de baut...
![]() al meu era rupt in 2 parti..o data la mijloc unde se unesc cele 2 bucati.. si o data in partea extrema stanga.. le-a lipit baiatu frumos cu plastic si le-a montat la loc.. mai mult de 15 minute n-a durat. hai succes |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
mey a mea nu e cazuta ci doar umpic mai jos de linia generala a barii...si mie sa nu pice....e exact din mijloc....sper sa o rezolv....luni ma duc.....ce ghinionist ma simt.....
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
E distantierul de la spoiler care are rolul de a atentiona soferul cand atinge un obstacol mai inalt pentru a nu zgaria spoilerul pe dedesubt. Nu e nici o smecherie plasticul ala. De altfel motorizarile pe benzina nici nu au montate dracia aia. Se poate arunca ca nu foloseste practic la nimic
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Eu am motor pe benzina si am plasticul ala. Dupa ce am dat de doua ori in bordura (fara urmari insa) m-am invatat minte si acum am grija. Eu il consider util pentru ca la Matiz (care nu are asa ceva) mi-am zgariat bara a doua zi dupa ce l-am luat.
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bara, protectie |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|