|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
salutare
sa va povestesc cum am ajuns pe acest forum la sfarsitul lui septembrie mi-am vandut focusul din 2001 si urma sa-mi cumpar o masina...ma gandeam la un bmv 320 din germania insa ajungand la toyota focsani la service sa scot niste chei scapate de mine pe scutul golfului lui cumnata-miu,iar domnul andrei vrabie un bun prieten, cel care e prezent aici pe forum mi-a facut o oferta si cum nevestemii ia placut avensisul asta a ramas ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
am aproape 2000 de km cu ea si sunt destul de multumit,de fap foarte
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Sa o stapanesti sanatos pana la adanci batraneti ...
si fara incidente/accidente ... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
S-o stapaniti sanatosi!
Sa nu zici ca e taman asta: http://www.forumtoyota.ro/forum/vand...sis-t1134.html Ba da,asta e, am vaz' pozele pe club ford. Last edited by cristitoyota; 10-24-2009 at 18:28 PM. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Daca e aia, esti de 2 ori mai castigat:
1. ai luat un Avensis 2. ai luat o masina f buna de la cineva care s-a ingrijit f bine de ea. Norocosule! |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 2006, avensis, d4d |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|