|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Banned
|
Din februarie 2007 sunt fericitul posesor al unui avensis, nivel de echipare luna si motorul de 1.8 vvt-i
![]() Putere: 95 kW (129 CP) / 6000 rpm Cuplu maxim: 170 Nm / 4200 rpm 0-100 km/h in 10.3 secunde Viteza maxima: 200 km/h Consum in oras: 9.5 litrii / 100 km Consum mediu: 7.2 litrii / 100 km Consum in afara orasului: 5.8 litrii / 100 km Este o masina corecta cu un raport foarte bun calitate-pret ![]() La 20.000 euro este cea mai buna alegere, ai un motor destul de performant care poate consuma si putin daca se conduce cu grija, un interior placut, cu materiale placute la atingere, spatiul interior este unul pe masura si mai pot gasi destule calitati. masina a implinit intre timp 22000 km, si nici o problema
Last edited by 2fast4u; 12-19-2007 at 21:21 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
sa o stapanesti sanatos arata foarte bine masinuta sa te bucuri de ea si multi km fara probleme
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
Multumesc, multumesc
Mi-am planuit ca maine sa ii fac un mic cadou sa ii ofer un polish de la sonax sa devina si ea iar stralucitoare ![]() asa cum am mai spus, negrul asta ma omoara... o culoare foarte pretentioasa urmatoarea masina nu va mai fi neagra 100 %
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
acest topic se inchide aici din pacate... masina este in moarte clinica si nu stiu daca mai supravietuiste
am fost implicat intr-un accident mergeam pe dn1 pe banda 2 destul de aglomerat... o masina care nu stiu de unde a aparut, (nu stiu ce marca era nu stiu ce nr avea - s-a intamplat prea repede) a intrat in fata mea, eu am pus frana brusc si am tras de volan dreapta, sa-l evit intrand intr-o autoguniera care mergea pe banda 1... in momentul impactului aveam in jur de 50-60 km/h, viteza confirmata si de cei de la toyota... (am dus acolo masina imediat dupa accident) imi aduc aminte momentul in care au sarit airbag-urile (nu stiu de ce, mi-a placut atingerea lui... a fost destul de lina - dar nu vreau sa o mai reincerc - imi era foarte bine, probabil asta se numeste moarte clinica?) si atat... in masina era mult fum, motorul inca mergea... mi-a fost frica sa nu explodeze, tocmai iesisem de la benzinarie si aveam 60 litrii de combustibil... nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu azi... este groaznic... cei de la toyota au spus ca s-a deformat corect. asta este povestea scurta a masinii mele nu avea nici 1 an ![]() asta fiind ultimul post pe acest topic. rog adminii sa nu mai posteze. Last edited by 2fast4u; 12-22-2007 at 11:47 AM. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| avensis, vvti |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|