|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Salut!
Ce parere aveti despre faptul ca, in diferite reviste de profil, versus-ul de mai sus da castig de cauza (de cele mai multe ori) Auris-ului, insa, la desemnarea "masinii anului" toyota nici nu a "intrat in carti"?! Nu spun ca Auris este cea mai buna masina din clasa ei (cu motorizarile de rigoare, desigur), insa parca lumea nu prea cunoaste modelul acesta, parca nu prea a auzit de el sau... nu a fost la fel de mediatizat!?!... Comparand Auri-ul cu cee'd, pot sa spun ca, la banii care i-am dat eu pe el (17.540 euro), puteam sa-mi cumpar cel mai "strasnic" model de la Kia, cu dotari full si 7 ani de garantie!!! Pe de alta parte, din punct de vedere dinamic si al confortului, cee'd-ul este net surclasat!!!... Nici nush ce sa mai zic!?! poate m-am grabit... sau poate am facut o alegere foarte buna!?!... Timpul va demonstra acest fapt...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Trebuie totusi sa tii cont si de faptul ca de-a lungul anilor, modelul desemnat "masina anului" nu a fost totusi "top of the class", iar criteriile de desemnare a masinii anului sunt multe si subiective. Ma gandesc numai la faptul ca acum cativa ani (2005 parca), masina anului in Romania a fost desemnata Mitsubishi Colt, o masina pe care am vazut-o destul de rar pe strazile din tara, deci nu a "rupt gura targului" prea tare. Si exemplele pot fi mai multe, dar e prima care mi-a venit in minte.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Vis-a-vis de Auris vs Ceed e totusi prea devreme sa facem comparatii, avand in vedere ca sunt modele lansate foarte de curand. Eventual, poate daca ar posta impresii posesori ai ambelor modele.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
Quote:
Pnana la urma, comparand marcile enumerate in topic, am ajuns la concluzia ca Auris-ul nu e (chiar) o "bomba" pe roti! E drept, are performante foarte bune pentru un motor aspirat, insa "concurenta" ofera si motoare "turbo" pentru variantele pe benzina, ceea ce toyota nu are la niciun model din gama Auris-Corola-Avensis (sau, poate, nu am vazut/cautat eu bine!?!)... Exista teste comparative in multe reviste de profil, insa, dupa cate am putut sa-mi dau seama, toti se abtin/feresc sa dea un verdict sau sa "traga o concluzie" mai "teapana"! De ce?! nu imi dau seama...
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Acelasi lucru l-am observat si eu. Nu stiu ce sa zic, cand vine vorba de Auris, lumea zice "hm, da, ok". Well, asa o fi. Sa ii lasam pe cei cu Ceed si Golf sa aiba super masini si noi sa ne impacam cu gandul. Eu zic ca ai ales bine
Te simti bine in masina? Iti place cum merge, cum raspunde? E confortabila? Iti da senzatia de siguranta?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Parerea mea e ca Toyota are o fiabilitate de "sute"
de ani demonstrata iar Kia Ceed chiar daca ofera foarte multe la putini bani, la capitolul fiabilitate mai ramane de vazut. Eu unul prefer fiabilitatea decat dotarile suplimentare. Vreau o masina de care sa fie sigur ca merge mult si bine nu una pe care sa o schimb ca pe ciorapi dar care are intrare USB la CD-player.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
LOL Ursu
tare asta cu usb in cd player
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Hmmmmm....vad ca de Renault nu zice nimeni ceva.... Hai sa privim lucrurile din urmatoarea perspectiva: la banii care i-am dat pe Auris, oare nu ne puteam lua alta masina MULT mai bine echipata?!...
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
normal ca puteai sa iei o masina mai dotata dar sunt optionale gen scaune fripte si alte chinazerii dastea....
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Hai mey Mushu! ... stii bine ca nu ma refer la chinezarii! Ma refer la o navigatie, pielarie, esp-uri (sau alte kestii d'astea), jante mai "cool", motor mai bun etc. Acu' deh! nu se poate si popa si hot! dar nici renault sau opel nu's marci de "2 bani"!...
|
|
|
![]() |
| Tags |
| auris, golf, kia, renault |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|