|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
va salut este prima data pe forumul acesta,sper ca nu am postat gresit..am si eu o intrwebare deoarece vreau sa cumpar o masina si nu prea sunt hotarat intre auris 1.4 diesel tera ca si varianta(adik destul de slabutz zic eu) 20 mii rulajul si mazda 3 2.0 diesel activ plus(destul debine) 75 de mii rulaj (destul de mult) ambele sunt 2008 ...
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
ca si pret sunt apropae la fel deci asta iese din calcul...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
-eu as merge pe mazda, am amici care au avut mazda si au fost foarte multumiti de fiabilitatea ei, motor mai puternic, mai bine echipata, km nu sunt asa de multi cum spui dar depinde si de cum s-a mers cu ea(asta poti vedea cum arata masina), nici consumul nu cred ca este mult mai mare decat aurisul care este varianta cheala si castiga doar la taxe putin
Ave 1.8 Luna '08 Last edited by Tudor Catalin; 03-11-2011 at 13:13 PM. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
ms frumos catalin ,se pare ca esti sg care are o parere pe acest forum...si cei de la mazda sunt de aceeasi parere cu tine asa ca am sa ma mai gandesc si eu putin si...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Dintre cele doua variante mergi cu Mazda 3. Ai motor mai puternic, dotari mai bune.
E o diferenta de 50.000 km intre cele doua, insa daca e bine intretinuta, n-ar trebui sa ai mari batai de cap. Ti-as recomanda sa-i faci o verificare generala inainte de a o cumpara. PS: De curiozitate, care este pretul ?
Toyota Auris 1,6L VVTI Sol Toyota Corolla 1,4L D-4D Terra Last edited by OvidiuH; 03-14-2011 at 09:22 AM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
motorul de pe mazda ce provenientza are ?
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| auris, mazda, sau |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|